• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopiston ja Coronaria Uniklinikan välille solmittu yhteistyö tuo Varalan työhyvinvointiohjelmiin, TYHY- ja virkistyspäiviin uusia unen, jaksamisen ja palautumisen asiantuntijapalveluita.

Allekirjoitetun sopimuksen puitteissa Varalan asiakkaille tarjotaan jatkossa Uniklinikan asiantuntijaluentoja ja -konsultaatiota, unen riskikartoituksia sekä lisäpalveluna uneen perehtyneen erikoislääkärin vastaanottoja sekä univalmennuksia ja unitutkimuspalveluita.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä työhyvinvoinnin edistämiseksi. Riittävä uni ja palautuminen ovat työssäjaksamisen ja hyvän vireystilan edellytys. Tuomalla Coronaria Uniklinikan palveluita osaksi Varalan Urheiluopiston palvelukokonaisuutta voimme jakaa tietoa unesta ja unen merkityksestä jaksamiseen ja palautumiseen sekä miten jokainen voi itse vaikuttaa omaan vireystilaan”, kertoo Coronaria Uniklinikan toimitusjohtaja Susanna Männikkö.

”Olemme iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Coronaria Uniklinikan ammattilaisten kanssa ja näin voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme uusia, tärkeään hyvinvoinnin osa-alueeseen liittyviä palveluita. Yhteistyö Coronaria Uniklinikan kanssa laajentaa hyvinvointipalveluidemme tarjontaa”,  toteaa Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

Riittävä ja palauttava uni edistää työtehoa ja parantaa työssä jaksamista. Nuku hyvin -riskikartoituksen avulla selviävät unen ja palautumisen taso, mahdollinen hoidon tarve, riskiryhmät ja unihäiriöepäilyt. Asiantuntijaluennoilla syvennytään riskikartoituksen tuloksiin ja pohditaan, kuinka jokainen voi parantaa omaa untaan.

”On hienoa, että pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme keinoja parempaan palautumiseen ja uneen. Toivomme, että asiakkaamme ottavat uudet palvelut vastaan matalalla kynnyksellä ja yhdistävät luentoja ja riskikartoituksia myös liikuntapäivien yhteyteen”, kertoo Varalan Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.


Tiedustelut

Varalan Urheiluopisto
Hyvinvointipalvelupäällikkö
Minni Suni
+358 40 740 5325
minni.suni@varala.fi

Coronaria Uniklinikka
Toimitusjohtaja
Susanna Männikkö
+358 400 384 476
susanna.mannikko@coronaria.fi

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3200 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Varalan Urheiluopisto on Suomen vanhin urheiluopisto, valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus ja valtakunnallinen valmennuskeskus, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Pyynikin harjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa. Toiminnan pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, yritysten työhyvinvointipalvelut, kokous- ja liikuntapäivät sekä urheilu- ja valmennustoiminta. Lisätietoja osoitteessa www.varala.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top