• Contrast
    • Layout
    • Font

Etsimme kovien konkareidemme joukkoon kaudelle 2021 seikkailuohjaajia!

Haluatko olla osa tiimiä, joka tarjoaa elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereita haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa?

Seikkailuohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti touko–lokakuulle ja koulutamme kaikki valituiksi tulleet tehtävään maalis–huhtikuun aikana. Kaikki ohjaajat suorittavat lisäksi myös melonnan peruskurssin. Ohjaajan tehtävä sisältää mm. asiakkaiden opastusta ja heidän turvallisuudesta huolehtimista sekä asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä melontakaluston vuokraamista. Työ on ajoittain fyysistä. Työntekijältä edellytetään ensiapu 1-kurssia, joka on mahdollista suorittaa Varalan Urheiluopistolla.

Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Reippaus, liikunnallisuus sekä vastuuntuntoisuus kuvaavat luonnettasi. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi, mutta myös elekieli ja pantomiimi luonnistuu tarvittaessa. Ympärilläsi säteilee aina hyvä fiilis ja pidät osaltasi huolta siitä, että tiimi toimii.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
– vähintään 18 vuoden ikää
– hyvää fyysistä kuntoa
– asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– oma-aloitteista sekä vastuullista otetta työntekoon.

Katsomme eduksi:
– jos olet käytettävissä koko kauden
– jos sinulla on kiipeily- sekä ohjauskokemusta
– monipuolisen kielitaidon
– ensiapukoulutukset
– flow-henkisyyden.

Oletko sinä etsimämme vahva lenkki? Laadi hakemus, jolla erotut!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla 2.2.2021 mennessä osoitteeseen myynti.varala@flowpark.fi   Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Varala”. Haastattelut Varalan tehtäviin pidetään 12.2.2021. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoja osoitteesta: tytti.veravainen@varala.fi

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top