• Contrast
    • Layout
    • Font
Digiterveys Varala

Varalan Urheiluopisto on hankkinut 35 prosentin omistuksen Digiterveys.fi –yrityksestä,  jonka liikeideana on tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta ja osoittaa valmennuksen hyödyt asiakkaille.  Varala on panostanut hyvinvointipalveluiden kehittämiseen ja yhteistyö Digiterveys.fi –yrityksen kanssa vahvistaa Varalan kokonaisvaltaista hyvinvointiohjelmaa.

Digiterveys.fi on ainutlaatuinen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelu, joka yhdistää uusimman terveysteknologian hyvinvointivalmennukseen. Palvelu on LitT Minna Tanskasen ja TkT Pekko Vehviläisen kehittämä menetelmä, joka perustuu tieteelliseen ja tutkittuun tietoon.

  • Varalalle yhteistyö Digiterveys.fi:n kanssa on loistava mahdollisuus kehittää kokonaisvaltaisia vaikuttavia hyvinvointipalveluita uudelle tasolle digitaalisuutta hyödyntäen, kertoo Varalan Urheiluopiston Kaupallinen johtaja Riku Granat.

Varala ja Digiterveys.fi tuottavat asiakasyritystensä työntekijöille hyvinvointia. Työntekijöiden parantunut elämänlaatu ja terveys näkyvät suoraan yrityksen tuloksessa: parantuneena työn tuottavuutena, vähentyneinä sairauspoissaoloina ja -kuluina, sekä pienentyneenä henkilöstövaihtuvuutena.

Hyvinvointipalvelu auttaa tunnistamaan omat hyvinvointitarpeet, ja valmentaa asiakkaita näiden tarpeiden mukaisesti esimerkiksi painon- tai stressinhallinnassa, liikkumisen lisäämisessä, ihmissuhteiden kehittämisessä tai paremmassa yöunessa.  Valmennettavat ja valmentajat seuraavat hyvinvoinnin kehittymistä tarkoitukseen sopivin mittalaittein ja sovelluksin.

Osakkuuden lisäksi Varalasta tulee Digiterveys.fi:n franchising-yritys Pirkanmaan alueelle. Myös muita franchising-yrittäjiä lähdetään rekrytoimaan ympäri Suomea.

  • Odotamme, että yhteistyömme nostaa Varalan ja Digiterveys-valmennuksen Suomen hyvinvointi-palveluiden kärkeen jo parin seuraavan vuoden aikana, tiivistää Pekko Vehviläinen, “Suomen mitatuin mies”.

Lisätietoja

Varalan Urheiluopisto
Kaupallinen johtaja Riku Granat
+358 50 558 3813
riku.granat@varala.fi

Digiterveys.fi
Toimitusjohtaja Pekko Vehviläinen
+358 50 487 2332
pekko@digiterveys.fi

Tyhy Banneri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top