• Contrast
    • Layout
    • Font

LABORATORIOTYÖNTEKIJÄN REKRYTOINTI

VARALAN URHEILUOPISTON VALMENNUSKESKUS HAKEE LABORATORIOTYÖNTEKIJÄÄ

Varalan urheiluopiston valmennuskeskus ja testausasema hakevat laboratoriotyöntekijää jatkuvaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen.  Tehtävänkuva pitää sisällään lähinnä laktaattinäytteiden ottamista ja analysoimista kuntoilijoille ja urheilijoille suunnatuissa kestävyyskunnon testeissä.

Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ennen kaikkea valmiutta joustaviin työaikoihin (osittain ilta- ja viikonlopputyötä). Liikunta- tai terveysalan koulutus ja työkokemus eivät ole edellytyksiä valinnalle, mutta katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta joustavan ajankäytön lisäksi luotettavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kiinnostusta liikunta-alaan. Tarvittava perehdytys ja koulutus työn vaatimien tehtävien hallitsemiseksi on järjestetty.

Varalan valmennuskeskus tarjoaa ainutlaatuisen työympäristön Tampereella Pyynikinharjun kupeessa ja Pyhäjärven rannassa sijaitsevassa urheiluopistossa. Testausaseman työntekijänä saat näköalapaikan eri lajien kuntoilijoiden sekä kilpa- ja huippu-urheilijoiden fyysisen suorituskyvyn testaamiseen liittyen ja mahdollisuuden testausaseman laboratoriotoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja ja hakemukset 15.9.2016 mennessä:

Hannele Hiilloskorpi, valmennuskeskuspäällikkö: hannele.hiilloskorpi@varala.fi
Marko Haverinen, testauspäällikkö: marko.haverinen@varala.fi

Varalan urheiluopiston toiminta-alueisiin kuuluvat valmennuskeskustoiminnan lisäksi liikunta-alan koulutus sekä yrityksille ja ryhmille suunnatut liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Valmennuskeskuksen toiminnan alle kuuluva testausasema tarjoaa palveluitaan yksityishenkilöille, ryhmille ja yrityksille. Kohderyhminä ovat niin kunto- ja terveysliikkujat, kilpakuntoilijat kuin eri lajien huippu-urheilijatkin. Testausasemapalvelut pitävät sisällään monipuoliset mahdollisuudet terveydentilan, kehon koostumuksen, lihastasapainon, hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn selvittämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top