• Contrast
    • Layout
    • Font

HAKUAIKA 16.1.-5.2.2017!

Flowstaff etsii täydennystä! Oletko etsimämme typy tai tyyppi?

Haluat olla osa tiimiä, joka tarjoaa ihmisille elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereitakin haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa. Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Liikunta ja ulkoilma on juttusi. Reippaus, vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus kuvaavat luonnettasi. Ilmaiset itseäsi vähintään suomeksi ja englanniksi, myös elekieli ja pantomiimi luonnistuu tarvittaessa. Ympärilläsi säkenöi hyvä fiilis.

Flowpark etsii puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2017. Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi haemme apuohjaajia kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
• vähintään 18 vuoden ikää
• liikunnallisuutta
• asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
• oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon

Kielitaito (englanti, ruotsi, venäjä + muut) ja kiipeily- sekä ohjauskokemus luetaan eduksi.
Koulutamme kaikki valitut ohjaajat tehtävään.

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2017 paras kesätyöpaikka voi olla sinun.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen hannu.vaarala@varala.fi 10.2.2017 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Varala”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top