• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto on lähtenyt Mustavuori Oy:n osakkaaksi. Mustavuoren tarkoituksena on kehittää nykyisiä palveluita ja luoda uusien palvelukonsepteja lähialueen monipuolisena ympärivuotisena lähiliikuntapaikkana. Tällä hetkellä alueella toimiikin jo talvisin Snow Park ja kesäisin juuri avattu Bike Park.

”Varalalle yhteistyö Mustavuoren kanssa on loistava mahdollisuus viedä palveluita uudelle tasolle. Pystymme yhteistyön kautta hyödyntämään Mustavuoren palveluita niin koulutuksen, urheilun, vapaa-ajan kuin yrityspuolen kokonaisuuksissa”, kertoo Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat.

Sekä Mustavuorella että Varalalla on ainutlaatuiset historiat Tampereen alueella, jonka pohjalle on hieno rakentaa yhteistyötä. Yhteistyöllä pystytään vahvistamaan molempien palveluportfolioita ja mahdollistamaan uusien palveluiden toteutukset. Yksi tae yhteistyön onnistumiselle on se, että Varala ja Mustavuori sijaitsevat lähellä toisiaan. Mustavuorta on kehitetty talkoovoimin pari vuotta. Kehitystyö jatkuu uuden yhteistyön ansiosta entistä vahvemmista lähtökohdista.

”Odotamme, että yhteistyömme kehittää palveluitamme ja saamme toteutettua monipuolisempia ja uudenlaisia elämyksiä Tampereen seudun asukkaille sekä elämysmatkailijoille, tiivistää Mustavuori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Rauhala.

Mahtavimmat elämykset keskeisellä paikalla – tule haastamaan itsesi ja kaverisi!

Alueen monipuolinen maasto mahdollistaa sen, että pääsemme toteuttamaan erilaisia toimintoja alueelle, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä Tampereen keskustaa.

Tavoitteena on, että Mustavuori on monipuolinen lähiliikuntapaikka ympäri vuoden. Askel tätä kohti otettiin tänä kesänä, kun Bike Park aloitti toimintansa. Nyt talvisin laskettelijoiden käytössä olevat rinteet ovat muina vuodenaikoina pyöräilijöiden käytössä.

Toivomme, että Mustavuoren alueen palvelut ottavat omakseen esimerkiksi perheet ja nuoret aikuiset. Toiminta tulee soveltumaan erinomaisesti niin vapaa-ajan viettoon kuin myös erilaisille ryhmille kuten koululaiset, kaveriporukat, urheiluseurat ja yritysryhmät.

”Haluamme rakentaa yhdessä Mustavuoren kanssa elämyksiä, niin vapaa-ajan asiakkaille ja yrityksille. Mustavuoren toiminnan laajentuessa monipuolisemmaksi keskukseksi koko Tampereen alueen vetovoima kasvaa.”, Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat uskoo.

Pysykää kanavalla. Lisätietoja yhteistyön etenemisestä on tulossa. Tervetuloa mahtavimpia kokemuksia keräämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top