• Contrast
    • Layout
    • Font

Varala ja Tappara jatkavat yhteistyötään. Kolmen vuoden yhteistyösopimusta päivitettiin kaudelle 2020-2021.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja on hienoa jatkaa testaus- ja fysiikkavalmennus-yhteystyötä varalalaisten kanssa,” kehuu Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi

Varala vastaa edelleen kaudella 2020-2021 Liigajoukkueen ja U20 -joukkueen testauksesta. ”Testipatteristo sisältää voima-nopeustestit, kestävyystestit ja jäätestit sekä Liigajoukkueen pelikauden testit ja Firstbeat-seurannat”, kertoo Varalan testauspäällikkö Marko Haverinen.

Testausyhteistyön lisäksi Varala on mukana Tapparan liigapelaajien fysiikkavalmennuksessa.  Varalan fysiikkavalmentaja Jenni Puputti jatkaa Tapparan Liigajoukkueen voimavalmennuksessa sekä on mukana myös U20-joukkueen fysiikkavalmennuksessa.

Kiitämme Tapparaa luottamuksesta. On todella hienoa olla edelleen vahvasti mukana rakentamassa Tapparan tarinaa”, sanoo Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

Pelaajien fysiikkaominaisuuksia on testattu jo keväällä korona-ohjeistukset huomioiden ja seuranta jatkuu koko kauden ajan. Testipatteristot ja pelaajan seurantapolku on luotu yhteistyössä Tapparan juniori- ja liigakiekon sekä Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top