• Contrast
    • Layout
    • Font

Vuodenvaihteessa käynnistettiin Ilves jalkapallon, Pirkanmaan liiton, Tampereen Urheiluakatemian ja Varalan Urheiluopiston yhteistyössä kaksivuotinen Tampereen urheiluakatemiaverkoston kehittämishanke. Tavoitteena on laajentaa urheiluakatemian toimintaa entisestään Pirkanmaalla. Maakuntahallitus myönsi Varalan säätiölle hankkeen toteuttamista varten maakunnan kehittämisrahaa.

Urheiluakatemia on toiminut Varalan Urheiluopiston koordinoimana Tampereella vuodesta 2008. Urheiluakatemia toimii urheilijan tukiverkostona, joka on mukana urheilijan polulla lapsuusvaiheesta aikuisvaiheen huippu-urheiluun tukemalla valmennusta, urheilun ja opiskelun yhdistämistä ja tarjoamalla urheilun asiantuntijapalveluita yhteistyössä seurojen ja lajiliittojen kanssa. Verkoston toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön kaupungin, seurojen, lajiliittojen, oppilaitosten, perheiden ja eri urheilun asiantuntijoiden kanssa.

Jalkapallo on hankkeen pilottilaji. Ilves jalkapallo toimii yhteistyöseurana ja hankkeen osarahoittajana. Uusi toiminta halutaan kuitenkin jalkauttaa heti hankkeen alkuvaiheessa useisiin lajeihin ja seuroihin Pirkanmaalla.

Hankkeen ensimmäisen vuoden aikana käynnistyy maakunnan seuroissa urheileville yläkoululaisille suunnattu Suomen Olympiakomitean koordinoima urheiluakatemialeiritys. Tästä ja muusta hankkeeseen liittyvästä toiminnasta on lisätietoa saatavilla osoitteista:

tampereenurheiluakatemia.fi
ilvesjalkapallo.fi
Facebook / Tampereen Urheiluakatemia
Hankekoordinaattori Heli Rekimies, heli.rekimies@varala.fi

akatemia-tiedote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top