• Contrast
    • Layout
    • Font

Kesän mahtavimmat seikkailut kansallismaisemissa – tule haastamaan itsesi ja kaverisi.

Suomalainen seikkailupuistoketju Flowpark tulee Tampereelle. Puisto rakennetaan Varalan Urheiluopiston alueelle Pyhäjärven rannalle ja se avaa porttinsa kesäkuussa. Flowpark Varalaan rakennetaan aluksi kuuden radan kokonaisuus. Radat rakennetaan eläviin puihin niitä vahingoittamatta, ja radoilla edetään turvallisesti vaijeriin kytkettynä. Suunnittelutyöt on puiston rakentamiseksi jo aloitettu.

– Alueen jylhät kalliorannat ja vesistö mahdollistavat sen, että pääsemme toteuttamaan upeita tehtäviä, joita ei ole muissa puistoissa, hehkuttaa Flowpark Oy:n ”King of Monkeys” Janne Kalhama.

Keskeinen sijainti vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta tekee puistosta helposti lähestyttävän. Kävijöitä odotetaan laajasti koko Pirkanmaalta ja vähän laajemminkin.

Flowparkkauksen ovat ottaneet omakseen esimerkiksi perheet ja nuoret aikuiset. Se soveltuu erinomaisesti lomakohteeksi kuin myös erilaisille ryhmille kuten koululaiset, kaveriporukat, urheiluseurat ja tyky/yritysryhmät.

– Haluamme avata ovemme rohkeammin tavallisille vapaa-ajan asiakkaille ja yrityksille. Vastaavaa tekemistä ei löydy lähistöltä, joten koko Tampereen alueen vetovoima kasvaa. Samalla kun luomme uusi elämyksiä luomme myös uusia työpaikkoja, rehtori Kimmo Sirainen uskoo.

Flowpark on turkulainen seikkailuhuvipuistoyritys, jonka puistot rakennetaan kotimaisena työnä. Puistot rakennetaan yleiseurooppalaisten standardien mukaan. Flowparkin omat puistot sijaitsevat Turussa ja Lappeenrannassa. Ensimmäiset franchising-mallilla toimivat puistot aukesivat viime vuonna Vierumäelle ja Ähtäriin. Molemmissa ylitettiin kävijätavoitteet ja kokemukset olivat positiivisia.

Pysykää kanavalla. Lisätietoja hankkeen etenemisestä on tulossa. Myös Flowpark-sivumme http://www.flowpark.fi/tampere/ päivittyy koko ajan matkan varrella.

Tervetuloa kesän mahtavimpia kokemuksia keräämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top