• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto saa harvinaisen vieraan Intiasta. Nuori intialainen Narander Kumar saapuu Suomeen 7.4.2017 ja viettää seuraavat 3 kuukautta urheilun merkeissä. Narander tulee harjoittelemaan ja pelaamaan pesäpalloa sekä osallistuu Varalan liikunnanohjauksen peruskurssille.

Intialaiset innostuivat hieman yllättäen pesäpallosta. Pelaamisen intialaiset ovat opetelleet Youtuben välityksellä ja nyt laji on hyvin suosittu. Suomalaisia pesäpallon edustajia vieraili Intian mestaruuskisoissa ja samalla käynnistyi yhteistyö.

Narander on hyvin lahjakas urheilija. Hän pelaa Intian baseball-maajoukkueessa ja hänet on valittu myös Intian parhaaksi pesäpalloilijaksi. Intiassa Narander organisoi Delhin alueen pesäpalloa ja valmentaa alueen pesäpalloilijoita. Lisäksi hän toimii maassaan liikunnanopettajana.

Vierailun tavoitteena on, että Narander oppii pesäpallon valmentautumiskulttuuria ja kehittää itseään pesäpalloilijana. Näin hän edistää Intiassa hieman yllättäen alkanutta pesäpallon pelaamista.

Tampereella Narander harjoittelee Manse PP:n eri joukkueiden mukana. Aluksi C-poikien ja joukkueiden kanssa. Tavoitteena pelata vierailun loppuaikana miesjoukkueen matkassa.

Varalassa Narander osallistuu liikunnanohjauksen peruskurssille ja kartuttaa samalla laaja-alaisesti liikuntataitojaan. Koulutus lisää monipuolista lajitietämystä ja antaa oppeja valmennuksen perusteista, joita Narander voi hyödyntää omassa työssään Intiassa.

Naranderin Varalan vierailua voit seurata lisää täällä blogissa.

0 vastausta aiheeseen “Intialaista pesäpalloa Varalassa seuraavat 90 päivää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top