• Contrast
    • Layout
    • Font

Vuosi oli 1974, kun 20-vuotias Riitta Pappinen tuli ensimmäisen kerran kesätöihin Varalaan. Työtehtävät pitivät sisällään kaikkea mahdollista aina toimisto- ja vastaanoton töistä kioskihommiin. Nyt – 42 vuotta myöhemmin – juhlistamme Riitan upeaa ja pitkää uraa Varalassa!

Riitta on tehnyt vuosien mittaan tärkeää työtä eri lajiliittojen ja Varalan välillä. Lisäksi hänelle on kertynyt vankkaa kokemusta myyntisihteerinä toimimisesta. Hän on nähnyt miten Varala on kehittynyt ja laajentunut vuosien varrella merkittäväksi liikunta-alan koulutuskeskukseksi. Työkaverit kuvailevat Riittaa aina niin positiiviseksi ja avuliaaksi ihmiseksi, jolla on valtavasti ammattitaitoa ja loistava huumorintaju.

Riitan 40-vuotinen työura Varalassa sai myös vierailevan tähtemme, rap-artisti Brädin, nostamaan hattuaan. Työkaverit kirjoittivat ylös sanoja, jotka liittyvät jollain tapaa Riittaan ja Brädi teki niiden pohjalta Riitalle oman räpin. Saimme nauttia tästä esityksestä Varalan kahvilassa viime torstaina. Video on nähtävissä alla.

Koko Varalan henkilökunta haluaa kiittää Riittaa yhteisistä työvuosista ja toivottaa hänelle mukavia eläkepäiviä!

0 vastausta aiheeseen “40 vuoden työura Varalassa–juhlistamme myyntisihteerimme Riitan jäämistä eläkkeelle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top