• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereen kaupunki on lähtenyt mukaan parantamaan henkilöstönsä hyvinvointia. Kaupungin johdon ja hallinnon henkilöstö pormestarin ja apulaispormestarin johdolla ovat aloittaneet Digiterveys© -ohjelman.  Tampereen kaupunki tarjosi henkilöstölleen mahdollisuuden valmennukseen. Valmennus herätti positiivista mielenkiintoa ja tällä kertaa mukaan eivät mahtuneet aivan kaikki halukkaat.

Syyskuussa starttasi kolme kahdentoista henkilön valmennusryhmää. Lisäksi Kasvatus -ja Opetuspalveluiden organisaatiolle käynnistyi oma yhdeksän hengen valmennusryhmä.

Ensimmäisillä kokoontumiskerroilla Digiterveysohjelmassa osallistujat ovat tehneet Energiatestit ja osallistuneet Vireyden eväät -luennolle. Luennon yhteydessä osallistujat tutustuivat ohjelmaan ja saamiinsa mittalaitteisiin ja sovelluksiin.

Valmennuksessa osallistujille asetetaan valmentajan avustuksella henkilökohtaiset hyvinvointitavoitteet, joita voivat olla esim. palautumisen ja levon parantaminen, liikunnan lisääminen, stressin lieventäminen.

Kopi

Ohjelman tavoitteena on, että osallistujien parantunut elämänlaatu ja terveys näkyvät suoraan yrityksen tuloksessa: parantuneena työn tuottavuutena, vähentyneinä sairauspoissaoloina ja -kuluina, sekä pienentyneenä henkilöstövaihtuvuutena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top