• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopiston ja Proftrainingin välille solmitun yhteistyön ensimmäinen hedelmä lanseerattiin viime viikolla. Yhteistyössä United States Sports Academyn ja Varalan kanssa toteutettava Kansainvälinen Urheilumanagerointi  -tutkinto saa nyt seurakseen Proftrainingin omat FasciaMethod, ProMethod ja PowerMethod -konseptit. Konseptikoulutukset tulevat osaksi Varalan kurssitarjontaa.

”Varalan urheiluopisto toimii jatkossa FasciaMethod-, ProMethod- ja PowerMethod-konseptiemme koulutustukikohtana Suomessa. Fysioterapiaosaaminen, jota konseptiperheemme edustaa valmennuksen ja liikunnan maailmassa, on tärkeä lisä seura- ja urheiluvalmennuksessa“, toteaa ProFTraining Finlandin toimitusjohtaja Anne Puranen.

”Olemme iloisia, että Proftraining valitsi meidät koulutustukikohdakseen ja näin voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme uusia lisäkouluttautumismahdollisuuksia. Yhteistyö Proftrainingin kanssa laajentaa täydennyskoulutusten tarjontaa Varalassa. Näen, että konseptiperheen sisällöt palvelevat myös meidän työhyvinvoinnin ja vapaa-ajan asiakkaiden sekä urheilijoiden tarpeita. Tulevaisuudessa on mahdollista sisällyttää konseptin osa-alueita mm. työhyvinvoinnin ohjelmiin sekä tarjota kursseja vapaa-ajan asiakkaillemme” sanoo hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.

Urheilijoiden fysiikkavalmennukseen sekä kuntoilijoiden valmennukseen on tarjolla kolme Suomessa kehitettyä konseptia. Nämä konseptit ovat tulevaisuudessa myös osa United States Sports Academy yliopiston kansainvälistä jatkokoulutustarjontaa.

FasciaMethod on kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen. Konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava, ja konsepti sisältää harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.

PowerMethod on kovatasoinen ja toiminnallinen lihaskuntotreeni ryhmä- ja yksilöliikuntaan. Konseptissa opetellaan etenkin liikkeiden oikeat suoritustekniikat huolellisesti ja turvallisesti. Treenissä kehitetään tehokkaasti joko perus- tai kestovoimaa. Harjoitus koostuu liikeratoja avaavasta ja aktivoivasta alkulämmittelystä, toiminnallisesta lihaskuntotreenistä sekä kehoa huoltavasta loppuverryttelystä. Lihaskunto-osiossa tehdään koko kehoa kuormittavia toiminnallisia liikkeitä, joiden avulla kehitetään lihasvoiman lisäksi kehonhallintaa sekä liikkuvuutta. Harjoitus suunnitellaan aina kohderyhmän tai yksilön tarpeiden mukaan.

ProMethod on suunnattu erityisesti liikunta- ja terveysalalla työskenteleville, kuten valmentajille, fysioterapeuteille, personal trainereille ja liikunnanohjaajille. Konsepti on työkalu asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen.  Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet, jolloin myös ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Konsepti sisältää alkukyselyn, yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testauksen. Testien perusteella tehdään harjoitusohjelma heikkouksien kehittämiseksi ja lisäksi ohjataan alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjelmat.

Ilmoittautuminen koulutuksiin on nyt avoinna.

Tutustu koulutuksiiin ja ilmoittatudu:

FasciaMethod-ohjaajakoulutus 24.-25.5.2019

http://proftraining.fi/index.php/koulutuskalenteri/

PowerMethod-ohjaajakoulutus 7.9.2019

https://varala.fi/powermethod-ohjaajakoulutus/

ProMethod-valmentajakoulutus 25.-26.10.2019

https://varala.fi/promethod-valmentajakoulutus/

FasciaMethod-ohjaajakoulutus 15.-16.11.2019

https://varala.fi/fasciamethod-ohjaajakoulutus/

Proftraining Finland Oy on erikoistunut liikunta- ja valmennuskonsepteihin tarjoten ratkaisuja hyvinvointiin sekä energiseen elämään. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2015 Anne Puranen, Viivi Kettukangas sekä Raisa ja Atte Varsta. Lisätietoja osoitteessa www.proftraining.fi

Varalan Urheiluopisto on Suomen vanhin urheiluopisto, valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus ja valtakunnallinen valmennuskeskus, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Pyynikin harjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa. Toiminnan pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, yritysten työhyvinvointipalvelut, kokous- ja liikuntapäivät sekä urheilu- ja valmennustoiminta. Lisätietoja osoitteessa www.varala.fi.

Tiedustelut:

Varalan Urheiluopisto
Hyvinvointipalvelupäällikkö
Minni Suni
+358 40 740 5325
minni.suni@varala.fi

Proftraining Finland
Anne Puranen
+358 44 564 4878
anne@proftraining.fi

Raisa Varsta
+358 40 412 9508
raisa@proftraining.fi

Proftraining netti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top