• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalashop on avattu

Avasimme Varalashop -verkkokauppamme. Tervetuloa ostamaan helposti mm. verkkovalmennuksia ja testauspalveluitamme. Kehitämme kauppaamme jatkuvasti ja esimerkiksi uusia mielenkiintoisia verkkovalmennuksia on tulossa myyntiin vaiheittain jo kevään aikana.

Nyt kun olemme saaneet koko Suomeen lunta, päätimme tehdä avajaistarjouksen Maastohiihtokoulu -perinteinen -verkkovalmennuksestamme. Avajaistarjous verkkovalmennuksesta 19 € (norm. hinta 29 €.)

Nyt kannattaa ottaa perinteisen tekniikka haltuun ennen hiihtolomia tai tilata valmennus vaikka hiihtoloman ajaksi. Tarjous voimassa 28.2.2021 saakka.

1 viikon intensiivikurssin aikana käyt läpi perinteisen maastohiihdon perustekniikat ja saat erilaisia harjoitteita kehittämään omaa oppimistasi. Käytössäsi on harjoitteluvideoita sekä ohjelmat hiihtäjän alkulämmittelyyn, kehonhuoltoon sekä lihaskuntotreeniin. Videoilla mallisuorituksen antaa Martti Jylhä.


“Maastohiihtokoulu -perinteinen” sopii kaikille niille, jotka haluavat oppia maastohiihdon tekniikkaa ja helpottaa hiihtämisen aloittamista tauon jälkeen. Hyvä hiihtotekniikka takaa mukavat kilometrit ladulla ja kunto kohenee luonnosta nauttien.

Saat harjoitteita perinteisen hiihdon eri tyyleille; vuorohiihtoon, tasatöyntöön, 1-potkuiseen tasatyöntöön sekä ala- ja ylämäkitekniikkaan.

Mukana on myös hiihtäjän alkulämmittelyyn, kehonhuoltoon sekä lihaskunnon kohottamiseen sopivat harjoitusohjelmat.

Ostettuasi valmennuksen tulet saamaan valmentajalta sähköpostitse kutsulinkin valmennukseen. Viikon valmennusohjelma käynnistyy aina maanantaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top