• Contrast
    • Layout
    • Font

Poika saunoo Varalassa

– Kärppä-valmentaja Lauri Marjamäki toi Kanada-maljan Varalan Urheiluopistolle

Varalan Urheiluopistolla liikunta-alan koulutuksensa suorittanut jääkiekkovalmentaja Lauri Marjamäki vietti kesäistä juhlaa perheen ja ystävien kanssa Varalan rantasaunalla. Mukana juhlinnassa oli tietenkin Kanada-malja.

Jääkiekon Suomenmestaruuteen Oulun Kärpät luotsannut Lauri Marjamäki palasi katsomaan miten entisessä opiskelupaikassa Varalan Urheiluopistolla on meno muuttunut. Marjamäki on pitkänlinjan varalalainen. Lukion jälkeen nuori opiskelijapoika suoritti ensin 4 kk mittaisin liikunnanohjauksen peruskurssin LOK 66 –kurssilla. LOKin jälkeen opinnot jatkuivat Varalassa Liikunnanohjauksen perustutkinnon parissa. Marjamäki suoritti opinnot oppisopimuksella, tehden valmennustyötä Tampereen Ilveksessä. Valmentajan ammattitutkinnon hän suoritti Varalassa vuosina 2003 – 2005, yhdessä muiden päätoimisesti valmentavien kollegoiden kanssa. Samassa valmentajakoulutuksessa oli eri lajien edustajia esimerkiksi uinnista judoon ja jääkiekkoon. Usean lajin edustus toi paljon sisältöä koulutukseen.

– Ammattitaitoiset pitkänlinjan opettajat, Varalan huippu sijainti ja mahtava ilmapiiri ovat asioita joita arvostan edelleen, Lauri Marjamäki pohtii kulkiessaan Varalan alueella.

Myös jääkiekkoliiton järjestämät jääkiekkovalmentajakoulutukset Marjamäki on suorittanut Varalan Urheiluopistolla. Marjamäki palkittiin SM-liigakauden 2014-2015 lopussa parhaan valmentajan Kalevi Numminen –palkinnolla. Ei ole oppi Varalassa mennyt hukkaan.

On hienoa nähdä, että Varala kehittyy ja pysyy mukana ajassa. FlowPark Varala on hieno lisä Urheiluopiston tarjontaan ja sinne täytyy mennä seikkailemaan, Lauri Marjamäki toteaa.

Lauri_ja_poika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top