• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Kokki

Haemme nyt

Kokkia

Varalan keittiö on tunnettu maukkaasta ruuastaan. Oma keittiöhenkilökunta huolehtii niin arjen pikkutarjoilut kuin juhlatilaisuuksien menun suurella sydämellä.

Kokkina työskentelet yhtenä ravintolatiimin jäsenenä vastaten ruokatuotteen- ja palvelun toimivuudesta vuorossasi. Toimintaa on kahdessa vuorossa, seitsemänä päivänä viikossa. Urheiluopistoympäristössä ruoka näyttelee tärkeää roolia terveyden ja kehittymisen edistämisessä. Aamupala-, lounas-, ja päivällisruokailijoiden määrä vaihtelee n. 100–400 välillä. Ruokaa valmistetaan keskuskeittiöllä. Tärkeässä osassa ovat myös Varalan kaikissa tiloissa tapahtuvat tilaus-, tapahtuma- ja juhlaruokailut. Pääset näin ollen myös itse aktiivisesti arkiliikkumaan Varalan kauniissa maisemissa kuljettaessasi valmistamaasi ruokaa.

Ruokatuotteesta ja keittiön toiminnasta vastaavat keittiömestari ja ravintolapäällikkö.

Mitä odotamme

Olet koulutukseltasi kokki, joka on kerryttänyt kokemusta ruoanvalmistuksesta suurtalouskeittiössä tai lounasravintoloissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, omaat positiivisen tekemisen otteen ja olet ratkaisukeskeinen.  Nautit hyvästä tekemisen meiningistä. Olet liikunnallinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Odotamme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja hygieniapassi ja olet suomen kielen taitoinen. Englannin kielen osaaminen on hyvä lisä.

Mitä tarjoamme

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Ruokatuotteen valmistamisen monipuolisuutta keskuskeittiöstä aina yksilöllisiin juhlaruokiin.

Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen korkea taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.

Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen ja päälle tulevat vielä hyvät henkilöstöedut. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anni Vesamäki anni.vesamaki@varala.fi tai puh. +358 44 345 9993 (soittoaika 12.–29.2. arkisin klo 9–15).

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus anni.vesamaki@varala.fi 29.2.2024 mennessä.
Otsikoi viestisi: Kokkirekry.

——

Varala arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top