• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekry: Verkko-oppimisen asiantuntija

Haemme nyt VERKKO-OPPIMISEN ASIANTUNTIJAA

Varalan Urheiluopisto on tunnettu liikunnan ja hyvinvoinnin edistäjä.

Se tuottaa omien työntekijöiden voimin koulutus-, opetus ja valmennuspalveluita erilaisille asiakasryhmille.

Kehityksen suunta on se, että yhä suurempi osa koulutus- ja valmennuspalveluiden käytännön toteutuksesta tulee olemaan verkko-oppimisen muodossa.

Verkko-oppimisen asiantuntijana työskentelet yhdessä opetus-, koulutus- ja valmennusasiantuntijoiden ja sisällöntuottajien kanssa. Teet ja autat tekemään opintokokonaisuuksia ja kursseja digitaaliseen oppimisympäristöön käyttäjäystävälliseen muotoon oppimista mahdollistamaan ja tukemaan.

Mitä odotamme

Olet tehnyt verkkokursseja ja/tai -valmennuksia ja käyttänyt jotain digitaalista oppimisympäristöä. Todennäköisesti olet työskennellyt jossain vaiheessa jossakin oppilaitoksessa, konsulttitoimistossa (markkinointi, viestintä tai valmennus) tai tehnyt verkkokursseja tai –valmennuksia jonkun yrityksen omaan tarpeeseen. Ymmärrät miten digitaalisen oppimisen prosessi toimii ja osaat valmentaa sitä myös muille. Osaat hyödyntää tarvittaessa liikkuvaa kuvaa ja animaatiota havainnollistamiseen. Osaat myös nettiympäristön koodaamisen perusteet (Front End; HTML5/H5P, JavaScript jne)

Hienoa on jos omaat tutkinnon (esim. AMK) mutta olennaisempaa on kertynyt ajantasainen osaaminen ja kyky soveltaa sitä.  Osaaminen verkkokaupasta ja liiketoiminnasta on etu.

Olet tavoite ja tuloskeskeinen aikaansaaja joka saa myös muut mukaan tekemisen virtaan. Sinulla on hyvät projekti- ja vuorovaikutustaidot, omaat positiivisen tekemisen otteen ja olet ratkaisukeskeinen. Olet suomen ja englannin kielen taitoinen. Kiinan kielitaito on plussaa.

Mitä tarjoamme

Pääset nostamaan Varalan osaamisen jakamista seuraavalle tasolle – toteuttamaan ja kehittämään toimintaa vastaamaan tämän päivän tarpeita yhdessä koulutus-, opetus- ja valmennusasiantuntijoiden kanssa. Kansainvälinen markkina on myös iso mahdollisuus mitä kohti tässä tehtävässä onnistuminen vie koko organisaatiota.

Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Riku Granat p. 050-5583813, rehtori Marjaana Eskelinen p. 050-5663313 sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen www.personnel.fi  kautta 21.1.2019 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top