• Contrast
    • Layout
    • Font

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Tampereen Ammattikorkeakoulu (TAMK) ja Varalan Urheiluopisto ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä osapuolet sitoutuvat laadukkaan AMK-koulutuksen toteuttamiseen Tampereella.

”Olemme iloisia, että pystymme laajentamaan aiemmin Haaga-Helian kanssa aloitettua ammattikorkeakoulutasoista liikunta-alan koulutusta Tampereella nyt TAMKin kanssa. Yhteistyö tukee hyvin Varalan strategiaa laajentaa nykyistä koulutustoimintaa”, toteaa Varalan Urheiluopiston rehtori Marjaana Eskelinen.

”Kumppanuuden kautta tavoitteena on käynnistää Varalassa vuosittain uusi ryhmä Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa sekä tarjota opinnoissa tavoitteellisesti edenneille mahdollisuus hakea liikunnan AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen ns. avoimen AMK:n väylän kautta”, kertoo Haaga-Helian Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön johtaja Matti Kauppinen.

Viime vuonna avoimen AMK:n opinnot Varalassa aloittaneista 21 opiskelijaa on hyväksytty tutkinto-opiskelijoiksi keväällä ja heidän opintonsa jatkuvat Haaga-Helian tutkinto-opiskelijoina pääsääntöisesti Tampereella Varalassa. Onnistuneesti alkaneessa yhteistyössä TAMK järjestää jatkossa mm. kieli- ja terveysliikunnan suuntautumisen opintoja.

”Yhteistyö tuo lisäksi hienon mahdollisuuden tarjota ristiin opiskelumahdollisuuksia liikunnan ja fysioterapian AMK-opiskelijoille jo tämän lukuvuoden aikana”, kertoo Tampereen Ammattikorkeakoulun rehtori Markku Lahtinen.

Tänä syksynä Tampereella avoimen AMK:n opiskelijoina aloitti uusi 25 opiskelijan ryhmä. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti liikunta-alalla työskenteleville ammattilaisille, joilla jo on liikuntaneuvojan tutkinto tai liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto sekä kokemusta liikunta-alan töistä.  Opiskelu alkaa avoimen ammattikorkeakoulun monimuotokoulutuksena ja toteutetaan työelämään linkitettynä kunto- ja terveysliikunnan, liikuntapalveluiden sekä kilpa- ja huippu-urheilun toimintaympäristöissä. Tutkinto antaa valmiudet työskennellä liikunta-alan ohjaus-, asiantuntija-, esimies- ja hallintotehtävissä tai yrittäjänä.

Lisätietoa koulutuksesta Varalan Urheiluopiston ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun nettisivuilta.

Tiedustelut yhteistyöstä:

Varalan Urheiluopisto   
Rehtori
Marjaana Eskelinen
marjaana.eskelinen@varala.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön johtaja
Matti Kauppinen
matti.kauppinen@haaga-helia.fi

Tampereen Ammattikorkeakoulu
Rehtori, toimitusjohtaja
Markku Lahtinen
markku.lahtinen@tuni.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top