• Contrast
    • Layout
    • Font

Flowpark Varalassa on avattu uusi Flowpark Easy -ratakokonaisuus. Flowpark Easy lisää perheen pienempien ja heidän, jotka haluavat seikkailla iisimmin kiipeilyvaihtoehtoja.

Flowpark Easy koostuu kolmesta eri radasta, joista Benji ja Lake top liana ovat pituusrajattomia ratoja. Off balance radalla on 120 cm pituusraja, mutta vanhempien kanssa myös pienemmät seikkailijat pääsevät kiipeilemään tällekin radalle.

Haluamme tarjota kaiken kokoisille ja tasoisille seikkailijoille entistä parempia sekä monipuolisempia Flowpark-kokemuksia.

Flowpark Easy lippu 20 €/hlö (kiipeily oikeus 3 radalla) Normaalin päivälipun hinnalla on kiipeily myös näillä radoilla mahdollista.

Tsekkaa aukioloajat ja turvallisuusohjeet täältä

Yhdistä seikkailupäivääsi Ravintola Säteen maittava noutopöytälounas tai nappaa pikkupurtavaa Kahvila Annasta.  


Kesän mahtavin superetu perheille – -voimassa vain pari viikkoa!

Varaa täyden palvelun perhelomasi 13.6. mennessä, saat 50 € alennuksen jo edullisista pakettihinnoista. Tätä edullisempaan hintaan et lomapakettiasi saa. Lomalle suunnataan koko perheen kesken nauttimaan aktiivisesta, hauskasta yhteisestä tekemisestä.

Kahden vuorokauden kesäpaketti perheille Flowpark-seikkailulla NYT 284 € (norm.hinta 334 €) Sisältää majoituksen aamupalalla kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, kivat aktiviteetit sekä Flowpark liput

TUTUSTU LISÄÄ kesälomapaketteihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top