• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan majoitushuoneiden peruskorjauksien viimeinen osa alkaa vaiheittain 2.10. ja valmista on helmikuussa 2024. Remontin valmistumisen jälkeen Varalan kaikki huoneet ovat remontoitu viimeisen viiden vuoden aikana.

Remontti koskee Majalan B-siipeä. Heinäkuussa uusittiin jo rakennuksen ilmastointi ja syksyn ja talven aikana remontoidaan majoitushuoneet 24-44 seuraavalla porrastuksella:

  • vko 40-43 Huoneremontti huoneet 30-35 + ylämutteri pois käytöstä
  • vko 44-48 Huoneremontti huoneet 24-29 + Luentosali 4 pois käytöstä
  • vko 49-01/24 Huoneremontti huoneet 41-44 + alamutteri pois käytöstä
  • vko 02-06/24 Huoneremontti huoneet 36-40 + käytävä

Remontissa huoneiden kaikki pinnat ja kalusteet uusitaan lukuun ottamatta Unikulman sänkyjä, jotka vaihdettiin edellisvuonna. Huoneiden yleisilme tulee olemaan hieman avarampi verrattuna nykyiseen, koska sisään tultaessa kaapistojen määrää vähennetään ja vastaavasti istuin-/laskutasoa lisätään.

Varalan rakennusinsinööri Marko Ruohio kertoo, että peruskorjaustöitä tehdään klo 7-16 ja pääosin arkisin. Kaikki vuorollaan remontissa olevat tilat osastoidaan ja niiden ilmastointikanavat tukitaan niin, että rakennuspöly ei kulkeudu majoituskäytössä olevien huoneiden huoneilmaan.

Remontin aikana aamupala on tarjolla Ravintola Säteessä arkisin klo 7.00 alkaen.

Hyvä on myös huomioida, että asiakkaat ja rakennusurakoitsijat kulkevat rakennukseen osittain samoista ovista. Poikkeavia kulkureittejä on varmasti jossain kohtaa remonttia. Niistä tiedotetaan etukäteen ja paikan päällä opastein.

Lopuksi Ruohio toteaa, että remontointi aiheuttaa aina enemmän tai vähemmän ääntä ja erikoisjärjestelyjä mutta ilman sitä on vaikea uusiutua – lopputulos palkitsee ja kantaa pitkälle tulevaisuuteen parempana asiakaskokemuksena ja viihtyisyytenä. Pahoittelemme remontin mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

Kerromme remontin etenemisestä sivuillamme ja somekanavissamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top