• Contrast
    • Layout
    • Font

Uudistuneilta nettisivuilta löydät nyt helposti yhden megamenun alta kaikki Varalan tarjoamat palvelut selkeästi kategorisoituna. Etsit sitten lapsellesi liikuntakoulua, suunnittelet yrityksellesi liikuntapäivää tai olet vailla kuntotestausta, pystyt nyt helposti navigoimaan menun avulla juuri Sinulle soveltuville palveluille. Iso muutos on myös siinä, että sivustomme on nyt responsiivinen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit selailla sivuja helposti millä päätelaitteella tahansa ja sivujen sisältö muokkautuu ruudun koon mukaan sekä säilyy samana.

Nettisivujen täysin uudenlainen ulkoasu tuo mukanaan myös uusia tuotteita, jotka näet jo heti etusivulla pyörivistä bannereista. Kevään uutuutena nähdään esimerkiksi Brädin Sporttileiri sekä Löytöretki Kuvaan ja Liikkeeseen – liikunnan ja taiteen kesäleiri. Pöhinää -sivulle on lisäksi luotu interaktiivinen some-seinä, jossa pyörii Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa julkaistuja kuvia. Nyt siis kuka tahansa voi olla mukana luomassa sisältöä Varalan nettisivuille käyttämällä hastagia #varala. Muutamia postauksia nousee myös näkyviin etusivulle.

Olemme ottaneet käyttöömme uuden ilmoittautumisjärjestelmän, joka nopeuttaa ja helpottaa ilmoittautumista. Ilmoittautumislinkki löytyy jokaisen kurssin / leirin yhteydestä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ilmoittautumisestasi sähköpostiisi. Tästä lähtien ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja voi valita maksutavaksi joko laskun, verkkopankkimaksun tai luottokorttimaksun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top