• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto ja LP Kangasala ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa kauden 2018-2019. Sopimuksen mukaan Varalan valmennuskeskus toimii naisten liigajoukkueen lajivalmennuksen tukena fysiikkavalmennuksessa ja testauksessa.

Olemme Varalassa innoissamme, kun saamme jatkaa yhteistyötä LP Kangasalan kanssa. Näemme naislentopallossa paljon potentiaalia ja on hienoa olla mukana kehittämässä valmennusta ja testausta”, toteaa Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

Varalan valmennuskeskuksen fysiikkavalmennustiimi vastaa LP Kangasalan naisten liigajoukkueen päävalmentajan kanssa yhteistyöllä suunnitellusta ja toteutetusta fysiikkavalmennuskokonaisuudesta. Päävastuu fysiikkavalmennuksesta on Varalan valmentajalla Tatu Peltosella.

 Fysiikkaharjoittelussa huomioidaan jokaisen yksilön henkilökohtaiset tarpeet ja kehityskohteet maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi”, kertoo Varalan fysiikkavalmentaja Tatu Peltonen.

LP Kangasala on hakenut yhteistyön kautta apua pelaajien kehittymiseen, koska henkilökohtainen kehitys on tärkeässä roolissa joukkueen tavoitteiden asettelussa.

Yhteistyö Varalan kanssa on helpottanut ja hyödyntänyt ennen kaikkea pelaajia, mutta myös omaa työtäni. Näen, että fysiikkaharjoittelu tulee nousemaan joukkueen menestyksen yhdeksi kulmakiveksi”, kertoo LP Kangasalan naisten liigajoukkueen päävalmentaja Arttu Keränen.

Yhteistyö käynnistyi jo alkukesästä ja fysiikkaharjoittelu onkin ollut pelaajille todella merkittävää. Jo nyt on nähtävissä pelaajissa kehittymistä.

Uskon, että jokainen pelaaja kehittyy yhteistyön myötä fyysisiltä ominaisuuksiltaan ja harjoittelu tukee myös ehjää pelikautta jokaiselle pelaajalle” juttelee LP Kangasalan pelaaja Mila Viljanen.

Lisätiedot:

Varalan Urheiluopisto, Tatu Peltonen 0443459905

LP Kangasala Arttu Keränen 0445730464

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top