• Contrast
    • Layout
    • Font

Haemme nyt

SIIVOUSTYÖHÖN OSALLISTUVAA TIIMINVETÄJÄÄ

Tiiminvetäjänä osallistut siivoustyöhön yhdessä siistijöiden kanssa. Vastaat oman tiimisi esihenkilötyöstä ja johtamisesta, työn organisoinnista, laadun seurannasta sekä työn kehittämisestä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat kannustavan työotteen. Toimit esimerkkinä tiimillesi ja vastaat tiimin hyvästä hengestä. Sitoudut omalla toiminnallasi edistämään arvojamme: yhdessä onnistumista, luottamusta, asiakaslähtöisyyttä sekä uskallusta uudistua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta puhdistuspalvelualan tutkintoa ja vankkaa ammattitaitoa. Varalassa esihenkilöt toimivat tiiviisti tiimiensä hyvinvoinnin ja kehityksen tukena ja odotammekin hakijoilta todennettua työkokemusta onnistuneesta esihenkilötyöstä puhdistuspalvelualalla. Odotamme, että olet suomen kielen taitoinen ja pystyt viestimään selkeästi ja ymmärrettävästi myös englannin kielellä.

Varalassa pääset työskentelemään mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa miellyttävään toimintaympäristöön. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme, ja toivomme hakijoiksi monipuolisesti taustaltaan erilaisia hakijoita.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen Opetusalan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen maria.tuupola@varala.fi otsikolla ”Palvelutiiminvetäjä”.


Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 16.9.2024 klo. 16.00 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top