Lasi-iglu

Koe ainutlaatuinen huippuluokan yö kauniin Tampereen Pyhäjärven rannassa.

Lasi-iglu on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jossa pääset viettämään upean vuorokauden kauniissa miljöössä Pyhäjärven rannassa. Lasi-iglu on Varalan rannalla, josta aukeaa kauniit Pyhäjärvi näkymät. Iglun vuokraan sisältyy grillikatoksen käyttö polttopuineen sekä sytytyspaloineen.

Meille on helppo saapua, olitpa liikkeellä kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Ennakkopyynnöstä pystymme toteuttamaan monenlaisia toiveita niin aktiviteetteihin, tarjoiluihin kuin varusteluun iglulle. Haluattepa sitten tehdä ruokaa grillikatoksellamme tai lähteä mato-ongelle, me järjestämme teille välineet.


Laadukas varustelu

Upeat lasiseinät ja -katto, laadukas parivuode 140×200 cm, kompostoiva wc, minikeittiö varusteineen sekä pieni terassi, jossa voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista. Lisäksi lasi-igluun sisältyy liinavaatteet sekä siivous, turvajärjestelmät, lämmitys sekä ilmanvaihto. Voit käyttää Lasi-iglussa myös maksutonta wifiä.

Lasi-iglussa voi oleskella 1-4 henkilöä.

Lasi-iglu on elämys myös koko perheelle!

Kahden aikuisen lisäksi igluun mahtuu kaksi alle 10v. lasta lisäpatjoille.
Parisänky 140x200cm + lisäpatjat 105x200cm ja 60x120cm


Hinnat

235 €/vuorokausi

Kesätarjous 199 €/ vuorokausi. Tarjous voimassa 31.7. saakka.

Lisämaksusta
Aamupala Lasi-igluun 15 € / hlö


Varaa oma vuorokautesi ja nauti!

Tutustu huolella Lasi-iglun vuokrausehtoihin tästä


Majoittumisen lisäksi voit hyödyntää myös muita Varalan monipuolisia aktiviteetteja. Vuokrattavana esimerkiksi SUP-laudat sekä kajakit ja Varalassa pääsee myös seikkailemaan Flowpark Varalassa.

Varalan läheisyydessä on myös upeita maisemia ja nähtävyyksiä. Lisäpalveluna voitte ostaa maittavan buffet-lounaan Varalan Ravintola Säteestä. Aamupala on mahdollista tilata lisämaksusta myös lasi-igluun tuotuna.


Katso myös muuta kesätekemistä

Varalan kesälomapaketit pariskunnille

Kesälomapaketit perheille