AuroraHut – lasi-iglu

Koe ainutlaatuinen huippuluokan yö kauniilla Tampereen Pyhäjärvellä.

AuroraHut on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jolla pääset viettämään upean vuorokauden aaltojen päällä. Lasi-iglu on ankkuroitu Varalan rantaan, josta se on liikutettavissa vesille lisämaksusta hyvällä – tyynellä kesäsäällä. Kysy mahdollisuutta ostaa lupa rannasta lähtemiseen vastaanotosta saapumispäivänä. Yöpyminen tapahtuu aina Varalan rannassa.

Meille on helppo saapua, olitpa liikkeellä kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Ennakkopyynnöstä pystymme toteuttamaan monenlaisia toiveita niin aktiviteetteihin, tarjoiluihin kuin varusteluun iglulle. Haluattepa sitten tehdä ruokaa grillikatoksellamme tai lähteä AuroraHutin terassilta mato-ongelle, me järjestämme teille välineet.


Laadukas varustelu

AuroraHutissa on upeat lasiseinät ja -katto, laadukas parivuode, kompostoiva wc, minikeittiö varusteineen sekä pieni terassi, jossa voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista. Lisäksi lasi-igluun sisältyy liinavaatteet sekä siivous, turvajärjestelmät, lämmitys sekä ilmanvaihto. Voit käyttää AuroraHutissa myös maksutonta wifiä.

Lasi-iglussa voi oleskella 1-6 henkilöä, makuupaikat on kahdelle henkilölle.

Yrityksien kokouspäiviin suosittelemme maksimissaan 4 henkilöä, koska sisätilat ovat rajalliset kokouskäyttöön.


Hinnat

275 € / vrk (sis. alv)
AVAJAISARJOUS 12.5.-10.6.2021, 199 €/vrk.
Varaukset tehtävä 16.5. mennessä. 

Lisämaksusta

  • Opastus rannasta lähtöön ja lupa liikkumiseen vesillä 80 €.
    Liikkeelle lähteminen vaatii erillisen luvan ja opastuksen (Kysy mahdollisuutta ostaa lupa rannasta lähtemiseen vastaanotosta saapumispäivänä.).
  • Aamupala AuroraHuttiin 15 € / hlö

Varaa oma vuorokautesi ja nauti!

Tutustu huolella AuroraHutin vuokrausehtoihin tästä


Majoittumisen lisäksi voit hyödyntää myös muita Varalan monipuolisia aktiviteetteja. Vuokrattavana esimerkiksi SUP-laudat sekä kajakit ja Varalassa pääsee myös seikkailemaan Flowpark Varalassa.

Varalan läheisyydessä on myös upeita maisemia ja nähtävyyksiä. Lisäpalveluna voitte ostaa maittavan buffet-lounaan Varalan Ravintola Säteestä. Aamupala on mahdollista tilata lisämaksusta myös AuroraHut lasi-igluun tuotuna.


Katso myös muuta kesätekemistä

Varalan kesälomapaketit pariskunnille

Kesälomapaketit perheille