Lasi-iglu

Koe ainutlaatuinen huippuluokan yö Tampereella kauniin Pyhäjärven rannassa.

Lasi-iglu on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jossa pääset viettämään upean vuorokauden kauniissa miljöössä. Lasi-iglu on Varalan rannalla, josta aukeaa kauniit Pyhäjärvi näkymät.

Vietä tunnelmallista syysiltaa

Iglun vuokraan sisältyy grillikatoksen käyttö polttopuineen sekä sytytyspaloineen. Halutessasi huolehdimme erillismaksusta tarjoilut myös grillikatokselle tai Lasi-iglulle.

Meille on helppo saapua, olitpa liikkeellä kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Ennakkopyynnöstä pystymme toteuttamaan monenlaisia toiveita niin aktiviteetteihin, tarjoiluihin kuin varusteluun iglulle. Haluattepa sitten tehdä ruokaa grillikatoksellamme tai lähteä sauvakävelylle pyynikin maisemiin, me järjestämme teille välineet.


Laadukas varustelu

Upeat lasiseinät ja -katto, laadukas parivuode 140×200 cm, kompostoiva wc, minikeittiö varusteineen sekä pieni terassi, jossa voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista. Lisäksi lasi-igluun sisältyy liinavaatteet sekä siivous, turvajärjestelmät, lämmitys sekä ilmanvaihto. Voit käyttää Lasi-iglussa myös maksutonta wifiä.

Hinta

235 €/vuorokausi / 2 hlö. Syyskauden tarjous 199 €/ vuorokausi /2 hlö. Tarjous voimassa vuoden 2021 loppuun.

Kahden aikuisen lisäksi igluun mahtuu kaksi alle 10v. lasta lisäpatjoilla, jotka sijoitetaan iglun lattialle. (huom. vievät vapaan lattiatilan). Kysy erillistä tarjousta lisäpedeistä info@varala.fi. 

Lisämaksusta
Aamupala Lasi-igluun 15 € / hlö
Kysy tarjoiluvahtoehdoista grillikatokselle myynti@varala.fi.


Varaa oma vuorokautesi ja nauti!

Tutustu huolella Lasi-iglun vuokrausehtoihin tästä


Majoittumisen lisäksi voit hyödyntää myös muita Varalan monipuolisia aktiviteetteja. Vuokrattavana esimerkiksi SUP-laudat sekä kajakit ja Varalassa pääsee myös seikkailemaan Flowpark Varalassa.

Varalan läheisyydessä on myös upeita maisemia ja nähtävyyksiä. Lisäpalveluna voitte ostaa maittavan buffet-lounaan Varalan Ravintola Säteestä. Aamupala on mahdollista tilata lisämaksusta myös lasi-igluun tuotuna.


Katso myös muuta lomatekemistä

Lomapaketit pariskunnille

Lomapaketit perheille