Varala online – hyvinvointia etävalmennuksen keinoin

Yhteistyössä SYKE Triben kanssa

Kannusta työntekijöitäsi pitämään huolta itsestään myös tänä haastavana epidemia-aikana

Suurin osa työntekijöistä on siirtynyt etätyöhön ja päivärytmi sekä rutiinit etsivät useassa kodissa uusia uomiaan. Uusien rutiinien löytäminen yhdessä lasten kanssa voi olla mutkikasta ja hermot voivat mennä aikuisilla ja lapsilla useampaan kertaan. Tämän kaiken uuden ja haastavan keskellä omat tarpeet jäävät taka-alalle; ruokarytmi unohtuu, liikunta jää vähemmälle ja huolet saattavat hiipiä uniinkin. Juuri nyt itsensä johtamisen taidot ovat kullan arvoisia.

Näistä syistä erityisesti nyt olisi syytä huolehtia myös itsestä ja omasta jaksamisesta. Kun sinä voit hyvin, myös lähimmäisesi voivat hyvin. Kun työntekijä huolehtii itsestään, hän jaksaa keskittyä etäpalavereissa, huolehtia asiakkaistaan ja rakentaa tulevaisuutta.

Verkkovalmennusta Varalasta etätyön tueksi!

Tarjoamme mahdollisuuden tukea henkilöstönne hyvinvointia verkkovalmennusten avulla. Työntekijä saa valmennuksesta voimaa ja inspiraatiota johtaa itseään ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Erinomaista tässä on se, että valittavana on useita eri teemaisia kursseja. Näin erilaisten tarpeiden huomioiminen mahdollistuu. Kun olette päättäneet lähteä mukaan, työntekijänne valitsevat alla olevasta verkkokaupasta omiin tarpeisiin sopivan valmennuksen ja sen jälkeen me hoidamme loput.

Toteutamme verkkovalmennukset yhteistyössä Syke Triben ja heidän valmentajien kanssa. SYKE Tribe on Lempäälästä kotoisin oleva palkittu ja tietoturva-auditoitu ohjelmisto, jota myös Varala käyttää ja jonka sisältöä tuottavat useat pienyrittäjät.
Ostamalla valmennuksen Varalasta olet myös mukana auttamassa Varalaa ja useampaa suomalaista pienyrittäjää näiden vaikeiden aikojen yli samalla kun tuet henkilöstösi työkykyä.

Miten tilaus tapahtuu?

  1. Vahvista, että yrityksenne on mukana ja toimita meille yrityksenne laskutustiedot
  2. Jaa työntekijöillesi tämä linkki: https://varalasyke-tyhy.paperform.co
  3. Työntekijät aktivoivat haluamansa valmennuksen helposti suoraan lomakkeen kautta
  4. Laskutamme yritystänne todellisten toteutuneiden latausten perusteella (valmennuksen maksavat riippuen valmennuksesta 24,90€ – 74,90€ /valmennus (sis. alv. 24%)
  5. Toimitamme kampajan päätteeksi tiedon minkälaisia valmennuksia juuri sinun yrityksesi henkilöstö valitsi – tämän tiedon avulla saatte myös hyvää tietoa minkälaisia valmennuksia teidän työntekijät valitsivat

Kysy lisää ja tilaa valmennukset:
Myyntipalvelu puhelin 03 2631 211 (arkisin klo 9-16) tai myynti@varala.fi

ohjaaja
Kristiina Järvelä, Kasvatus- ja opetusjohtaja

”Erityisesti nyt stressin keskellä, on hyvä saada pysähtyä hetkeksi oman hyvinvoinnin pariin. Tässä on niin hirvittävän kiire tällä hetkellä, että jotenkin haluaisin kannustaa esimiehiä ja henkilöstöä hengittämään, pitämään taukoja ja huolehtimaan myös itsestään. Varalan verkkovalmennusvaihtoehdot ja kampanja Firstbeat -hyvinvointianalyysista on tosi hyvä kokonaisuus. Upealta vaikuttaa! Kiitos, kun saadaan taas tehdä yhteistyötä maailman parhaan hyvinvointitiimin kanssa ❤️ ”