Rytmi- ja taitoseminaari


23.-24.9.2022 Varalan Urheiluopisto


Kehonhallinnan, rytmin ja ajoituksen kehittämisellä pystytään edistämään taidon oppimista ja parantamaan lajisuorituksia lajista riippumatta.

Seminaarissa rytmiä ja taitoa lähestytään kahdesta näkökulmasta – sekä isojen joukkuepalloilulajien että musiikillisten rytmilajien kuten tanssin, cheerleadingin, voimistelun ja taitoluistelun kautta.

Seminaarissa kuullaan alan asiantuntijoiden luentoja ja osallistujat pääsevät viemään teoriasta opittua käytäntöön seminaariin kuuluvilla demoilla.


Seminaarissa puhujina muun muassa Harri Antikainen – pitkänlinjan ammattilainen niin valmentajana, tanssijana kuin kouluttajana

sekä veljekset Sami & Teppo Kalaja

– taitoharjoittelun edelläkävijät, liikuntatieteen tohtorit, joilla on pitkä kokemus kehonhallinnan ja taitojen kouluttamisesta. Moni valmentaja on muokannut omaa käsitystään taidon opettamisesta omassa lajissaan heidän johdollaan.


Seminaarin aiheina muun muassa

  • Taitoharjoittelu ja biomekaniikka
  • Kehonhallinta musiikillisissa lajeissa
  • Palloilulajien taidon opettaminen

Seminaari sopii valmentajille, urheilijoille, seurojen edustajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tutustu seminaarin ohjelmaan esitteestä


Ilmoittautuminen

Seminaarin hinnat

  • 100€ / 1 pv
  • 180€ / 2 pv
  • 295€ / majoituksella (1hh lisä 30€)

LIVE-striimi 98€ / viikonloppu

Seminaarin hintaan sisältyy perjantaina lounas, päiväkahvit ja päivällinen sekä lauantaina lounas. Majoitukselliseen hintaan näiden lisäksi myös aamupala. Huom. lauantain päivällinen erillismaksusta (ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä).

Yhden hengen huoneita rajoitettu määrä.

Ilmoittautuminen päättyy 19.8.2022.


Lisätiedot

Juha ”Upi” Antikainen
juha.antikainen(at)varala.fi
+358 40 535 0337