Parkourleiri 8-12-vuotiaille

Seuraavasta tulevasta leiristä ilmoitetaan näillä sivuilla.

Varala järjestää yhteistyössä Parkour Akatemian kanssa lennokkaan viikonloppuleirin. Arvatenkin leirin teema on Parkour ja siihen keskitymmekin täysin leirin aikana. Leiri alkaa perjantaina kello 16.00 aloitustilaisuudella ja päättyy viimeiseen parkour sessioon lauantaina klo 16.00.

Parkourissa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia perusominaisuuksia kuten tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta jokapäiväisiä ympäristöjä hyödyntäen. Leirillä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille ja hypitään erilaisille pinnoille ja ennen kaikkea – pidetään hauskaa!

Parkour lajina saattaa vaikuttaa ensisilmäyksellä fyysiseltä ja haastavalta, mutta lajin vahvuus on kuitenkin juuri se, että sitä voi harrastaa kukin tyylillään ja omien taitojen mahdollistamalla tavalla. Turhia riskejä ei oteta, vaan huimat ja haastavat asiat suoritetaan aikanaan taitojen kartuttua. Leirin ohjauksesta vastaa Parkour Akatemian kokeneet ammattilaisohjaajat.

Paikka leiriltä kannattaa varata nopeasti, sillä paikkoja on rajattu määrä tehokkaan oppimisen takaamiseksi.

Leirikirje lisätietoineen ja ohjelmineen lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen leiriä.

Hinta

109 €  (hinta sisältää majoituksen 2-3hh osallistujalle, ohjelman, laadukkaan ohjauksen ja tapaturmavakuutuksen.)
79 € ilman majoitusta

Aloitustilaisuudessa jokainen saa huonekaverin ja leirillä toimitaan lähtökohtaisesti omatoimisesti ilman aikuista. Leiriohjaajat toimivat myös yövalvojina ja majoittuvat lasten kanssa samalla käytävällä. Halutessa aikuinen voi yöpyä lapsen kanssa samassa huoneessa (aikuinen 30 €/ yö). Aikuisen ateriat voi ostaa vastaanotosta tarpeen mukaan. Ravintola Säde palvelee asiakkaita aamupalasta iltapalaan saakka.

Parkour akatemian logo
pojat parkouraamassa
tyttö kiipeilee

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Leirikirje lisätietoineen ja ohjelmineen lähetetään osallistujille viimeistään viikkoa ennen leirin alkua.

Tiedustelut leireistä

Henri Kautiala

henri.kautiala@varala.fi
puh. +358 44 3459 921