Työpäivän hyvät eväät

Opi, miten ruokailun rytmitys ja laadukkaat valinnat voivat vaikuttaa vireyteesi ja fiilikseen. Yhdistä luentoon syömistyylikartoitus, joka auttaa sinua ymmärtämään tämän hetkistä syömistäsi ja siihen liittyviä mahdollisia haasteita. Ymmärrys haasteistasi takaa tuloksia siten, että osaat ottaa terveelliset ruokailutottumukset tavaksi ja myös pitäytyä niissä.

Luentoon voi yhdistää halutessaan kehonkoostumusmittauksen. Saat tietoa mm. kehon metabolisesta iästä, kehon rasvaprosentista sekä sisäelinten ympärille kertyneen rasvan määrästä. Laite arvioi myös lihasmassan määrän ja sen jakautumisen kehon eri osissa. Tanita -analysaattoria käytetään niin huippu-urheilussa, kuntoutuksessa kuin tutkimuksessakin. Mittaukset soveltuvat niin liikuntaa harrastamattomille kuin kilpaurheilijoillekin. Mittaus on tehokas työkalu ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

Saat testipalautteeksi kaksisivuisen nelivärisen raportin kaikista mitatuista arvoista. Testiraportin osa-alueet käydään läpi ryhmän kanssa osana luentoa, jotta osaat tulkita tuloksiasi oikein.

KYSY LISÄÄ

Maria Tuupola
+358 40 5470 456
maria.tuupola@varala.fi

Jari Salmi
+358 44 3459 928
jari.salmi@varala.fi

kuvassa ruokia