Onnellisuustutkimusinstituutin perustaja ja stressivalmentaja Miia Huittin luennot

Varalan asiantuntijoiden luennot tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Järjestämme erilaisia luentoja yrityksille Varalassa, yritysten omissa tiloissa tai etänä.

Luentokokonaisuudet voimme rakentaa tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti, me autamme mielellämme löytämään tarpeitanne vastaavan luennnoitsijan.


Onnellisuustutkimusinstituutin perustaja ja stressivalmentaja Miia Huitti

Miian puheenvuoro on osallistava ja herättelevä kokonaisuus, joka sisältää sopivasti faktaa, konkreettisia, tieteeseen pohjautuvia käytännön työkaluja ja harjoituksia sekä samaistuttavia elävän elämän esimerkkikokemuksia. Osallistujana lähdet sessiosta inspiroituneena, rentoutuneena ja helpoilla työkaluilla varustettuna.

Miia Huitti on valmentaja, yrittäjä ja Onnellisuustutkimusinstituutin perustaja. Hän on koulutukseltaan KTM ja HuK. Miia on työskennellyt aiemmin liike-elämässä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina ja head hunterina.  

Kunkin luennon sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi lyhyellä sähköisellä ennakkokyselyllä.

 Onnistu kestävästi ja vahvista onnellisuutta

Tällä osallistavalla luennolla: (Tästäkin teemasta sekä luento 30–60 min, sekä workshop 2-3 h mahdollinen)

  • hoksaat, että voimme onnistua ja menestyä ilman että sen hintana on burnout
  • kuulet, mitä hyötyjä onnellisuuteen panostamisesta on henkilöstön tehokkuuteen, luovuuteen sekä terveyteen
  • saat konkreettisia tieteeseen pohjautuvia työkaluja onnellisuuden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen heti
Onnistuvan työyhteisön kulmakivet (sekä luento, että workshop 2-3 h)

Jokainen työyhteisö kohtaa haasteita, olipa kyseessä sitten yt-neuvottelut, pandemia tai muut muutokset. Miten tiimi voi paitsi selvitä, myös menestyä näissä olosuhteissa? 

Tässä tuokiossa pureudumme syvällisesti tiimin ja työyhteisön onnistumisen avaintekijöihin. Käsittelyssä ovat muun muassa psykologinen turvallisuus, laadukas palaute sekä vuorovaikutuksen voima. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja ja strategioita, joita voit hyödyntää omassa työympäristössäsi työyhteisön hyvinvoinnin ja tehokkuuden edistämiseksi niin yhteisesti kuin yksilötasolla.

VAHVISTA HENKISTÄ HYVINVOINTIA – ENNALTAEHKÄISE UUPUMUS AJOISSA!

Tällä osallistavalla luennolla:

  • tunnistat haitallisen stressin merkit
  • opit helppoja tieteeseen pohjautuvua keinoja stressikuorman keventämiseen heti
  • kuulet inspiroivia esimerkkitarinoita ja teet oivalluksia, jotka vievät niin tiimin kuin yksilön henkistä hyvinvointia pysyvästi kohti parempaa

Tiedustelut:

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16 numerosta 03 2631 211, myynti@varala.fi