Kamppailulajien valmentajakoulutukset

Kamppailulajien 2-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutus

Kamppailulajien 2-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutukseen voivat hakea aikidon, judon, karaten, taidon, hokutoryu ju-jutsun, taekwondon, itf taekwon-don, muay thain, nyrkkeilyn sekä miekkailu- ja nykyaikaisen 5-ottelun harrastajat. Koulutus järjestetään yhteistyössä kamppailulajien lajiliittojen ja Varalan Urheiluopiston kanssa.


AIKATAULU

Etäjakso 13.-14.10.2023
Lähijakso 10.-12.11.2023
Etäjakso 19.-20.1.2024
Lähijakso 9.-11.2.2024

Loppuseminaari 18.3.2023. Kaikkien koulutukseen valittujen toivotaan osallistuvan kaikkiin etä- ja lähijaksoihin aktiivisesti. Lähijaksot toteutetaan Varalan Urheiluopistolla Tampereella.

TOTEUTUSTAPA

Koulutus sisältää etä- ja verkko-opintoja, omatoimista opiskelua, lähijaksoja. Mahdolliset lajikohtaiset osiot suoritetaan oman lajiliiton ohjeistuksen mukaisesti.

HINTA

790 € (Aikido, hokutoryu ju-jutsun, judon, karaten, miekkailun, nyrkkeilyn, taekwondon, taidon ja 5-ottelun osallistujat)

940 € (Muut lajit: ITF Taekwon-Do, muay thai jne.)

Hinnat sisältävät majoituksen ja ruokailut lähijaksoilla Varalassa sekä etä-, verkko- ja lähiopetuksen.

Hinnat ilman majoitusta

710 € (Aikido, hokutoryu ju-jutsun, judon, karaten, miekkailun, nyrkkeilyn, taekwondon, taidon ja 5-ottelun osallistujat)

860 € (Muut lajit: ITF Taekwon-Do, muay thai jne.)

HAKU KOULUTUKSEEN

Koulutukseen haetaan oheisella verkkolomakkeella.

Haku on auki 22.5.-10.9.2023.

Koulutukseen voidaan valita enintään 24 opiskelijaa motivaation, koulutustarpeiden ja toteutuvien hakukriteerien perusteella. Koulutukseen pyritään valitsemaan mahdollisimman monilajinen edustus lasten ja nuorten ohjauksen, aikuisharrastajien ohjaamisen tai urheiluvalmennuksen saralta.

Osallistumisvaatimuksena on 18-vuoden ikä, vähintään 2 vuotta ohjauskokemusta ja suoritettu VOK1-taso tai vastaavat tiedot ja taidot. Valituille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 15.9.2023 ja koulutus tulee maksaa viimeistään 1.10.2023.

Vinkki: Monet kunnat ja kaupungit myöntävät avustuksia lajien ohjaaja- ja valmentajakouluksiin.

LISÄTIETOJA

Sera Kaukola
sera.kaukola(a)karateliitto.fi
050 542 3431

Tiiu Tuomi
tiiu.tuomi(a)taekwondo.fi
0400 602756


Myös muiden kamppailulajien ohjaajat / valmentajat voivat hakea koulutukseen ja lajien opiskelijavalinnoista sovitaan yhdessä ko. lajiliittojen kanssa.

eri kamppailulajien edustajat poseeravat

Tavoite

2-tasolla tavoitteena on, että valmentaja osaa suunnitella, ohjata ja arvioida harjoitusvuoden laadukkaasti sille kohderyhmälle, jonka parissa hän toimii. 2-tason sisällöt keskittyvät urheiluosaamiseen, ihmissuhdetaitojen kehittämiseen, valmentajan voimavaroihin sekä itsensä kehittämisen taitoihin. Koulutuksessa harjoituksia tehdään niin luokassa, kuin liikuntasaleissa, joten varustaudu lähijaksoihin liikuntavarustein!

Kaikille yhteisten koulutussisältöjen lisäksi koulutuksessa on huomioitu lasten ja nuorten ohjauksen erityispiirteitä ja osaamistavoitteita sekä vastuullisuuden teemoja. Lisäksi osallistuja voi valita oman kiinnostuksensa mukaan painopisteeksi lasten ja nuorten ohjauksen, aikuisharrastajien ohjaamisen tai urheiluvalmennuksen.



Kysy lisää

Juha Antikainen, valmennuksen kehittäjä
+358 40 535 0337
juha.antikainen(at)varala.fi