Mistä rakentuu työyhteisön hyvä ilmapiiri?

Varalan asiantuntijoiden luennot tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Järjestämme erilaisia luentoja yrityksille Varalassa, yritysten omissa tiloissa tai etänä.

Luentokokonaisuudet voimme rakentaa tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti, me autamme mielellämme löytämään tarpeitanne vastaavan luennnoitsijan.


Mistä rakentuu työyhteisön hyvä ilmapiiri?
Tuomas Tuokkola

Viimeiset 18-vuotta toiminut jääkiekon ammattivalmentajana. Viidessä eri organisaatiossa. Kahdeksan kauden ajan päävalmentajana (Kalpa, Ilves, Kookoo). Viimeiset kolme vuotta Tapparan valmennus ryhmässä. Viimeinen Tapparan kausi huipentui kaiken mahdollisen voittamiseen yhden kauden aikana (Liiga mestaruus, CHL-mestaruus, runkosarjan voitto)

Ihmisten auttaminen kohti parempia suorituksia on ollut lähtökohtani valmentajana. Valmentajana olen pyrkinyt luomaan avoimen sekä rehellisen keskusteluyhteyden kaikkien toimijoiden kesken. Näitä asioita haluan korostaa myös koulutuksissani.

Mistä rakentuu työyhteisön hyvä ilmapiiri?

Avoimuudesta ja rehellisyydestä.

Helpommin sanottu kuin tehty?  Tuttuja sanoja, joiden vieminen hektiseen arkeen vaatii aikaa ja käytännön toimenpiteitä.

Tällä luennolla pureudutaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja käytännön esimerkkien kautta työyhteisön ilmapiirin rakentumiseen, vuorovaikutuksen merkitykseen ja onnistumiskeskeiseen kulttuuriin. Puhutaan myös yhteisten arvojen määrityksestä ja niiden mukaan elämisestä perustana hyvän ilmapiirin synnylle.

Millainen on työpaikan kommunikaatiokulttuuri ja millaisista asioista koostuu vuorovaikutuksemme? Puhumme läsnäolosta, kuuntelemisesta ja toisen mielipiteiden kunnioittamisesta, jotka kaikki yhdessä rakentavat pohjan hyvälle ja menestystä tukevalle vuorovaikutuskulttuurille. Ja jonka perustalle on mahdollisuus rakentaa työilmapiirin keskeisintä elementtiä, luottamusta.

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle kohti ilmapiirin luomisen jaloa taitoa.


Tiedustelut:

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16 numerosta 03 2631 211, myynti@varala.fi