Työssä jaksaminen ja itsensä johtaminen

Varalan asiantuntijoiden luennot tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Järjestämme erilaisia luentoja yrityksille Varalassa, yritysten omissa tiloissa tai etänä.

Luentokokonaisuudet voimme rakentaa tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti, me autamme mielellämme löytämään tarpeitanne vastaavan luennnoitsijan.


Työssä jaksaminen ja itsensä johtaminen

Hyvä johtaminen alkaa itsestä. Sen vuoksi teemat itsetuntemus, itseluottamus sekä itsensä johtaminen ovat tällä luennolla keskiössä.

Muita sisältöpainotuksia ovat seuraavanlaiset teemat: arjenhallinta, tiimityöskentely, työssä jaksaminen, elämän kokonaiskuormitus ja palautuminen. Luennolla voidaan painottaa myös organisaation ajankohtaisia teemoja.

Psyykkinen jaksaminen työssä -luento käsittelee työssä jaksamista hyvin arjen läheisesti mielen hyvinvoinnin taitojen näkökulmasta. Näitä taitoja jokainen voi oppia ja vahvistaa läpi elämän. Luento pohjautuu voimavaralähtöiseen näkökulmaan ja positiiviseen psykologiaan. Sen tavoitteena on aktivoida jo olemassa olevia työkaluja ja hyvinvointitaitoja tietoisemmin arkikäyttöön ja ehkä antaa oivalluksia siitä, mitä taitoja itse kukin niin yhteisössä kuin omassakin elämässä voisi edelleen kehittää.

Tiimin työkyvyn tukeminen -vuorovaikutteisella luennolla tarkastellaan mistä tekijöistä tiimin työkyky rakentuu ja miten sitä voidaan tukea arjessa sekä millainen on hyvinvoiva ja menestyvä tiimi. Luennon osallistujat pääsevät pohtimaan yhteisönsä arvopohjaa sekä arjen valintoja. Luennon on tarkoitus toimia ajatusten ja keskustelun herättelynä sekä tarjota ja auttaa löytämään työkaluja arkeen tiimin työkyvyn tukemiseen.

Asiantuntijoina luennoilla toimivat Henna Hukkanen (psyykkinen valmentaja, TtM ja psykiatrinen sairaanhoitaja) ja Tiina Röning (psykologi, YET psykoterapeutti).


Tiedustelut:

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16 numerosta 03 2631 211, myynti@varala.fi