Valmentajakoulutus

Valmentajan osaamisen jatkuva kehittäminen on olennaista urheilijan hyvän harjoittelun ja huipputuloksen taustalla. Valmentajakoulutuksissa valmennusosaaminen kehittyy halutussa suunnassa lajiin ja harjoittelun tukitoimiin liittyen. Erityisen tärkeää on verkostoituminen ja ajatusten vaihto muiden valmentajien kanssa myös lajirajat ylittäen.

Varalan Valmennuskeskus tarjoaa sekä avoimia- että tilauskoulutuksia suomalaisen valmennusjärjestelmän 1-4 tasoilla. Kouluttajaverkostostamme löytyy asiantuntijoita kaikilta valmennuksen osa-alueilta. Varalan valmennuskeskuksella ja Tampereen Urheiluakatemialla on valtakunnallinen erityistehtävä terveyden edistämisen ja vammoja ehkäisevän harjoittelun kehittämisessä. Terve Urheilija – ohjelman sisällöt ovat vahvasti mukana kaikessa koulutustarjonnassamme, mm. voimaharjoitteluun liittyvässä Voiman polku – ohjelmassamme.

valmentaja-2-valmennuspaketti-3

Teemme tiivistä koulutusyhteistyötä ja valmennusosaamisen kehittämistyötä Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksilön, UKK-instituutin ja Tampereen Urheilulääkäriaseman, Suomen valmentajien sekä Hämeen Liikunnan ja Urheilun kanssa. Varalan valmennuskeskus vastaa Tampereen Urheiluakatemian valmennusosaamisen kehittämistyöstä ja Varalassa keskitetysti koulutuksiaan toteuttavat mm. Suomen Lentopalloliitto, Pesäpalloliitto, Kamppailulajit ja valmennuskeskus on mukana yli 800 urheilijan päivittäisvalmennuksessa.

Kysy lisää

Pekka Rindell, liikunnanopettaja, valmennuksen kehittäjä, valmennuskurssit
+358 44 3459 925
pekka.rindell(at)varala.fi