HyväFlow 2017 Flowpark Varalassa

Tervetuloa viettämään kevään hyväntahtoisinta kiipeilypäivää Flowpark Varalan avajaistapahtumaan 29.4.!

Flowpark Varala järjestää yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun 1. vuoden opiskelijaryhmän sekä Mansester Broilers Charity ry:n kanssa koko perheen hyväntekeväisyystapahtuman. Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja, hyvää musiikkia, maistuvaa purtavaa, virvokkeita ja mainio tunnelma!

Liikuntaa, leikkejä & pomppulinna 13-15:30 Varalan urheiluopiston Kalliola-rakennuksen salissa.
DJ soittaa musiikkia klo 12-16.

Kahvila Annan terassilla myynnissä makkaraa ja pillimehua klo 11-17, myyntituotot menevät tapahtuman hengen mukaisesti hyväntekeväisyyteen!
Lisäksi koko päivän ulkona ohjattuja leikkejä ja pelejä!

Päivälipun hinta on 23€, itse tapahtumaan on vapaa pääsy.

Puisto on auki tapahtumapäivänä klo 10-20.

Jokaisesta myydystä lipusta Flowpark Varala lahjoittaa viisi euroa Mansester Broilersille, joka lahjoittaa varat edelleen TAYSin lasten- ja nuortenosastolle.

Mansester Broilers on Tampereella toimiva hyväntekeväisyysyhdistys, joka kerää rahaa lasten ja nuorten hyväksi tuottamalla urheilutapahtumia.

Tule siis tekemään kanssamme hyvää pitämällä samalla hauskaa yhdessä!

Mansester Broilersin verkkosivut
http://mansesterbroilers.com/

Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2017

Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati palkitsi Flowparkin kasvuhalukkuudesta, rohkeudesta ja halusta investoida kotimaan matkailuun. Tunnustus jaettiin Tampereen Supermessuilla 21.4.2017.

Flowpark on vuonna 2010 toimintansa aloittanut seikkailupuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi kuudella puistolla, joista osa toimii franchising-periaatteella.

-Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Alusta asti on ollut selvää, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua, kertoo King of Monkeys Janne Kalhama.
Valinnassa painotettiin myös yrityksen luontoa kunnioittavaa toimintatapaa sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Palkintoraati antoi tunnustusta myös sille, että henkilökunnan koulutukseen panostetaan yrityksessä jatkuvasti. Flowpark työllistää yli 70 kausityöntekijää.

–Yksi tärkeä voittoperuste on myös yrityksen yhteistyö- ja verkostoitumiskyky. Toimitusjohtaja Janne Kalhama on tunnettu positiivisesta elämänasenteestaan ja yhteistyökyvystään matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen on listattu yrityksen arvoiksi, ja Flowpark kouluttaa ympäri Suomea työskentelevää henkilökuntaansa kaiken aikaa, kuvaa palkintoraadin edustaja Jari Ahjoharju, projektijohtaja VisitFinlandista.

Flowpark on liikunnallinen matkailukohde, jonka brändin vahvistamiseen ja konseptin kehittämiseen kiinnitetään vahvasti huomioita. Flowparkista onkin muodostunut yleistermi seikkailupuistoille. Kalhaman mukaan puistoon voi tulla yhtä lailla pitämään vaihtoehtotreenit tai viettämään koko perheen lomapäivää.

– Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan.

Flowpark Varala avaa seikkailukauden 29.4.2017. Sitä ennen puisto on avoinna ryhmille.

Koululais -ja opiskelijaetu Flowpark Varalaan

Flowpark banneri

Koululais -ja opiskelijaetu

Pääsylippuja Flowpark Varalaan maanantai – keskiviikko 20 € / koululainen tai opiskelija.

Minimi 10 hlö ryhmä. Yksi opettaja veloituksetta / ryhmä.

Varaukset: Pyydä tarjous sähköisellä lomakkeella

ja kirjoita tarjouspyynnön Muuta huomioitavaa kohtaan FPETU2017, niin saat alennuksen.
Tarjous voimassa 17.5. asti.

Intialaista pesäpalloa Varalassa seuraavat 90 päivää

Varalan Urheiluopisto saa harvinaisen vieraan Intiasta. Nuori intialainen Narander Kumar saapuu Suomeen 7.4.2017 ja viettää seuraavat 3 kuukautta urheilun merkeissä. Narander tulee harjoittelemaan ja pelaamaan pesäpalloa sekä osallistuu Varalan liikunnanohjauksen peruskurssille.

Intialaiset innostuivat hieman yllättäen pesäpallosta. Pelaamisen intialaiset ovat opetelleet Youtuben välityksellä ja nyt laji on hyvin suosittu. Suomalaisia pesäpallon edustajia vieraili Intian mestaruuskisoissa ja samalla käynnistyi yhteistyö.

Narander on hyvin lahjakas urheilija. Hän pelaa Intian baseball-maajoukkueessa ja hänet on valittu myös Intian parhaaksi pesäpalloilijaksi. Intiassa Narander organisoi Delhin alueen pesäpalloa ja valmentaa alueen pesäpalloilijoita. Lisäksi hän toimii maassaan liikunnanopettajana.

Vierailun tavoitteena on, että Narander oppii pesäpallon valmentautumiskulttuuria ja kehittää itseään pesäpalloilijana. Näin hän edistää Intiassa hieman yllättäen alkanutta pesäpallon pelaamista.

Tampereella Narander harjoittelee Manse PP:n eri joukkueiden mukana. Aluksi C-poikien ja joukkueiden kanssa. Tavoitteena pelata vierailun loppuaikana miesjoukkueen matkassa.

Varalassa Narander osallistuu liikunnanohjauksen peruskurssille ja kartuttaa samalla laaja-alaisesti liikuntataitojaan. Koulutus lisää monipuolista lajitietämystä ja antaa oppeja valmennuksen perusteista, joita Narander voi hyödyntää omassa työssään Intiassa.

Naranderin Varalan vierailua voit seurata lisää täällä blogissa.