Sasu Salin -korisleiri

Sasu Salin -korisleiri kesällä 2018

Sasu Salin -korisleiri järjestetään nyt viidettä kertaa 17.-21.6. (su-to).
Leiri on tarkoitettu kaikille 2003-2008 syntyneille tytöille ja pojille (Minit, C- ja B).
Mukaan mahtuu 100 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhtenä päivänä leirillä seikkaillaan myös Flowpark Varalassa (pääsymaksu seikkailupuistoon sisältyy leirin hintaan)


Ilmoittaudu

Hinta

Leirin hinta 365 € (sisältää Flowpark seikkailun leirin aikana)

HUOM!
Sasu Salin ja Varalan Urheiluopisto haluavat lasten sekä heidän vanhempien tietävän, että Sasu osallistuu leirin aikana muutamiin maajoukkueen harjoituksiin Helsingissä. Tämän vuoksi Sasu joutuu olemaan leiriltä poissa muutaman aamupäivän. Muuten Sasu on mukana leirillä koko ajan niin osallistumassa koripalloharjoituksiin kuin muuhun oheistoimintaan.

Leiriohjelma

Tutustu leirin ohjelmaan tästä linkistä

Tiedustelut leireistä

Leirin vastuuvalmentaja Joni Harjula
puh. +358 44 3459 921, etunimi.sukunimi(at)varala.fi

 

Kesällä 2018 Varalassa järjestetään myös Vilma Kesäsen tyttökorisleiri, tutustu lisää!

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin täältä

Sasu Salinin lisäksi leirillä huippuohjaajia, tutustu alta

Olen 24-vuotias koripalloilija ja valmentaja. Kaudet 2008-2015 pelasin Korisliigaa ja ykkösdivaria Lappeenrannan Namikassa, FoKoPossa sekä BC Nokiassa. Kesällä 2016 polvileikkauksen jälkeen siirryin ainakin toistaiseksi kokonaan valmennuspuolelle. Tällä hetkellä toimin BC Nokian miesten joukkueen apuvalmentajana. Kolmatta kertaa putkeen innokkaana lähdössä mukaan leirille katsomaan mitä Joni-setä ja Sasu ovat talven aikana leiriohjelmaan kehitelleet.

antti-laukkanenOlen 25-vuotias opettajaopiskelija ja harrastan koripalloa tällä hetkellä eteläisen alueen kakkosdivarissa PUS-Basket -nimisessä joukkueessa. Joukkue koostuu lähinnä Aalto-yliopston opiskelijoista. Olen pelannut korista nuorempana myös EBT:ssä ja Hongassa. Olin nuorena maajoukkuetoiminnassa mukana 18-vuotiaaksi asti. Hongassa kerkesin voittaa pari A-junioreiden suomenmestaruutta ennen kuin siirryin valmennuspuolelle EBT:hen mini- ja B-poikiin päätoimiseksi valmentajaksi. Valmennuksen kautta kiinnostuin kasvatuksesta yleensä ja niimpä aloin opiskella opettajaksi.

Sasu Salin Adidas basketball-campeille minut tuo läheinen kaverisuhde monien leirillä olevien valmentajien, sekä varsinkin Sasun itsensä kanssa. Ensimmäinen yhteinen muisto taitaakin olla kun olin MASU:n joukkueen mukana pelaamassa Tartossa kutsuturnauksessa ja yövyttiin Sasun kanssa samassa huoneessa. Pelasin Sasun kanssa tämän jälkeenkin muutaman vuoden samoissa joukkueissa,- nuorten maajoukkueissa ja seurajoukkueessa Hongassa. Parhaana korismuistona junnuvuosilta on jäänyt mieleen kun olimme Makedoniassa pelaamassa EM-kisoja 16-vuotiaiden maajoukkueen kanssa. Menestystä ei tullut kummoisesti mutta muistoja sitäkin enemmän. Sittemmin olen vieraillut useasti ulkomailla Sloveniassa ja Espanjassa seuraamassa Sasun pelejä ja nyt olen jo kolmatta kertaa mukana Sasu Salin Adidas camp -korisleirillä. On mielestäni aika mahtavaa, että hyvällä ystävälläni on nykyään omaa nimeään kantava korisleiri jossa saan olla mukana valmentajana!

Olen 25-vuotias, Nokialla asusteleva,entinen koripalloilija, nykyinen valmentaja & korisvaimo. Koripallo on ollut aina lähellä sydäntä; aloitin 4-vuotiaana ja pelasin 19-vuotiaaksi asti kunnes jouduin lopettamaan vaikean polvivamman vuoksi. Oman korisuran kohokohdat ovat monta aluemestaruutta junnuvuosilta kasvattajaseuran Karhun Pojat riveissä sekä B-tytöissä SM hopeaa. A-tyttö ikäisenä vaihdoin Tapiolan Honkaan, jossa voitimme kaksi suomen mestaruutta (2008 & 2010). Olen edustanut Espoo Team ja Tapiolan Hongan naisten joukkueessa 2009-2011 (2xaikuisten SM pronssia ja Suomen Cup mestaruus). Lisäksi olen saanut edustaa Suomen nuorten maajoukkueissa B- ja A-tyttöikäisenä.

Tällä hetkellä olen BC-Nokian B- ja Ctyttöjen apuvalmentajana jo toista kautta sekä valmennan supermikrotyttöjä ensimmäistä vuotta. Valmentaminen on ihan huippuhommaa ja on aivan mahtavaa että pääsee olemaan rakkaan lajin parissa vaikka ei itse pysty enää täysillä pelaamaan. Pyrin aina kehittämään pelaajia sekä henkisesti että fyysisesti ja saamaan heidän parhaimpia puolia esiin. Hienoa päästä osallistumaan näin hienoon tapahtumaan ja opettaa/oppia uusia asioita!

anu-alppi

Olen liikunnan kautta elävä ja hengittävä liikunnanohjaaja (AMK) sekä ammattivalmentaja – omina lajeina erityisesti koripallo sekä golf. Olen työskennellyt tuntiopettajana Varalan urheiluopistolla vuodesta 2003 lähtien. Työnkuvani Varalan urheiluopistolla koostuu tällä hetkellä pääosin liikuntapalveluissa toimimisesta sekä työskentelystä Liikunnan ammattitutkinnon parissa. Toiselta ammatiltani olen golfopettaja ja toiminkin tällä hetkellä PGA Pro:na Golfkeskus Messukylässä Tampereella sekä kouluttajana Suomen Golfliitolla.

Olen 21-vuotias, tänä keväänä valmistuva tradenomi. Juniorivuoteni olen pelannut kasvattajaseurassani Bc Nokiassa, sekä parin kauden ajan Tampereen Pyrinnössä. Tällä hetkellä valmennan Unified-korista sekä pelaan myös partneripelaajana Nokialla.

Aiemmilla leireillä on ollut superkivaa ja odotankin jo innolla tulevaa leiriä! Nähdään taas kesällä!

Olen 20-vuotias psykologianopiskelija Helsingistä. Olen pelannut koripalloa kasvattajaseura EBT:ssä 16 vuotta. Kävin Mäkelänrinteen urheilulukion ja pelasin juniorivuodet oman ikäluokan SM-sarjassa. Tällä kaudella pelaan naisten eteläisen alueen 2. divarin joukkueessa. Koripallo ja liikunta ovat lähellä sydäntäni, joten myös opinnoissani mielenkiintoni kohdistuu urheilupsykologiaan.

 

Korisleirit ovat aina olleet minulle kesän kohokohtia, niin pelaajana kuin valmentajana. Lähden toista kertaa mukaan valmentajaksi Sasun korisleirille ja odotan innolla tapaavani teidät kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet ensi kesänä!

 

ilpo-rantanenIlpo Rantanen on ollut mukana jokaisella tähän asti järjestetyllä Sasu Salin Adidas Basketball Campilla. Hän on maan kokeneimpia valmentajia 33 vuoden valmennuskokemuksellaan niin miehissä, naisissa kuin junioreissakin. Rantanen on toiminut mm. BC Nokian korisliigajoukkueen päävalmentajana.

Olen 33-vuotias liikunta-alan ammattilainen sekä koripalloilija. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK).

Omalla pelaajaurallani olen edustanut miesten SM-sarjassa KTP:tä, Tampereen Pyrintöä ja tällä hetkellä BC Nokiaa. Takana on jo reilut 400 runkosarjan ottelua.

Pelaajanuran ohella opiskelin liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa, Vierumäellä. Viimeisen vuoden opiskelut ja pitkä työharjoittelu veivät meikäläisen Aasian suuntaan valmentamaan Malesian alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkuetta. Kuala Lumpurissa vierähtikin melkein puoli vuotta ja mukaan tarttui paljon uusia niksejä, mutta eniten perspektiiviä ylipäätänsä elämään.

Opiskelujen ohessa suoritin myös toisen tason valmentajantutkinnon.

Omaan työnkuvaani Varalassa kuuluu mm. leirien suunnittelu ja järjestäminen. Olen erittäin onnellinen, että olemme saaneet Sasun kaltaisen esimerkillisen nuoren miehen meidän korisleirien keulakuvaksi. Varalan korisleirit ovatkin Sasun näköistä toimintaa: Harjoittelu ja oheistoiminta tehdään kunnolla, mutta kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa.

Nähdään taas ensi kesänä.

jussi-hamalainenOlen 27-vuotias Tamperelainen koripalloilija ja liikunta-alan ammattilainen. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK). Koulutukseni aikana suuntauduin urheilijoiden valmennukseen. Kokemusta löytyy C-junioreiden valmennuksesta ja tällä hetkellä pelaan itse miesten divisioonaa Raholan Pyrkivässä. Töitä teen pääasiassa Varalan Urheiluopiston liikuntapalveluille, jossa asiakaskunta vaihtelee lapsista eläkeläisiin.

Itselleni tulevan kesän Sasun leiri on kolmas. Leiri on ollut aikaisempina vuosina kesän kohokohtia, joten uskon, että tulevakaan vuosi ei tee poikkeusta. Toivottavasti kesällä näkyy sekä uusia että tuttuja naamoja!

Olen Meral ja pelaan tällä hetkellä korista Ranskassa ja vähän ympäri Eurooppaa. Oon valmentanu pelaamisen ohella n.3-4 vuotta ja nyt oon tosiaan toista kertaa mukana Sasun leirillä. Viime kesänä oli nii kivaa, että oli pakko päästä tänä vuonnaki mukaa!

Olen 26-vuotias, Tampereelta kotoisin oleva, mutta nykyään Lahtelaistunut koripallovalmentaja. Omalla pelaajaurallani olen pelannut nuorten maaotteluita, sekä edustanut aikuisten tasolla Tampereen Pyrintöä ja BC Nokiaa. Pelaajauran jälkeen lähdin opiskelemaan Vierumäelle josta valmistuin Liikunnanohjaaja AMK:ksi. Tämän lisäksi olen suorittanut koripalloliiton toisen tason valmentajatutkinnon. Viimeiset neljä kautta olen toiminut päätoimisena koripallovalmentajana Namika Lahti Junioreissa, jossa olen valmentanut niin Mini-, C-, kuin B-ikäisiäkin pelaajia. Tällä hetkellä vastuullani on B-poikien ikäluokka ja samalla toimin myös yhtenä apuvalmentajana Lahti Basketballin valmennusryhmässä.

Sasun korisleiri on aina yksi kesän kohokohtia ja leirillä on aina todella hyvä meininki! Ohjaajaporukka on pysynyt samana ja on aina mukava päästä vetämään mukavaa leiriä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Lisäksi on ollut ilo nähdä myös samoja leiriläisiä useana kesänä mukana Sasun leirillä. Toivottavasti nähdään myös tulevana suvena!

Olen Reetta Piipari. Olen kotoisin maailman parhaasta paikasta, eli Kotkasta.

Pelaan tällä hetkellä Espoo Unitedissa sekä toimin koripallon urheilutoimenjohtajana samaisessa seurassa. Pelaajaurani aikana olen käväissyt monen moisessa paikassa pelaamassa mm. Yhdysvalloissa, Espanjassa ja eksoottisissa paikoissa kuten Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Valmentaminen on minulle myös tuttua puuhaa, sillä olen valmentanut junioreita jo useamman vuoden sekä toiminut ohjaajana Sasun leirillä alusta alkaen. Hassutellaan yhdessä taas kesällä!

salla-pelkonenOlen ollut lapsesta asti äärettömän innostunut liikkumisesta. Koripallo tuli mukaan 8-vuotiaana. Yhteen lajiin keskittyminen on tuonut elämääni runsautta ja kasvettuani olen huomannut, että itseni kehittämisen lisäksi yhtä tärkeäksi teemaksi on noussut muiden kannustaminen onnistuneisiin suorituksiin. Siksi myös opiskelen erityis- ja luokanopettajaksi.

Olen päässyt työskentelemään lasten ja nuorten kanssa eri urheiluseuroihin ja yhdistyksiin. Pyrin arvioimaan omaa toimintaani valmentajana joka päivä, mutta koska olen vasta sen tien alkupäässä, keskityn tietoisesti enemmän lasten toimintaan ja kasvatukseen. Erityisen kiinnostunut olen nuorisoyhteisöjen moninaisuudesta ja sen mahdollisuuksista liikunnassa ja urheilussa, toiminnan hauskuutta ja monipuolisuutta unohtamatta.

Setumo toimii henkilökohtaisena valmentajana pelaajille Suomessa ja ulkomailla. Hän on Bc Nokian entinen korisliigajoukkueen apu-/fysiikkavalmentaja. Setumo on valmentanut myös naisten joukkuetta sekä tyttöjuniorijoukkueita, sekä Pyrinössä että Bc Nokian organisaatioissa ennen kuin siirtyi Bc Nokian miesten edustusjoukkueen mukaan. Toiminut kuluvalla kaudella mm. Sasun henkilökohtaisena valmentajana Gran Canarialla sekä muutaman Korisliigapelaajan apuna Suomessa.

Bodibe on erityisesti fysiikavalmennukseen sekä henkilökohtaiseen taitoon perehtynyt valmentaja, jolla on kattava tietotaito myös esimerkiksi urheilijan ruokailutottumuksista.

“Kiitos Harjulan Jonille ja Varalan Urheiluopistolle näin hienon leirin järjestämisestä ja olen ollut erittäin otettu, että olen saanut tulla joka vuosi vetämään leiriä loistavilla lapsille ja nuorukaisille. Tästä vuodesta ei varmasti tule poikkeusta.” -Setumo