Pilatesohjaajan peruskurssi

Oletko valmis laajentamaan osaamistasi liikunta-alalla? Astu askel eteenpäin ja liity mukaan pilatesohjaajakurssillemme! 

Kurssi on suunniteltu erityisesti liikunta-alan ammattilaisille, Personal Trainereille ja ryhmäliikunnanohjaajille. Tämä intensiivinen koulutus tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa pilatesharjoitusten ohjaamisen heti kurssin päätyttyä. Opit ohjaamaan pilatesharjoituksia tarkasti ja tehokkaasti, syventäen samalla ymmärrystäsi kehonhallinnasta ja liikkeen perusteista. 

Saat käytännön työkaluja

Käytännönläheinen lähestymistapamme varmistaa, että voit soveltaa oppeja heti asiakkaidesi kanssa. 

Opit uutta joka tunnilla

Jokainen kurssipäivä on suunniteltu antamaan sinulle konkreettisia, hyödyllisiä työkaluja ja menetelmiä, jotka rikastuttavat ohjausvalikoimaasi. 

Syvennät kehonhallintataitojasi

Ymmärrä paremmin, miten pilates tukee kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia ja kuinka integroida nämä periaatteet muihin harjoitusmuotoihin. 

Verkostoidut alan ammattilaisten kanssa

Tapaa muita liikunta-alan ammattilaisia ja laajenna verkostoasi. 

Hankit uusia työkaluja ja näkökulmia valmennustyöhösi, työhösi ryhmäliikunnan ohjaajana ja liikunta-alan ammattilaisena. Tämä kurssi ei vain paranna osaamistasi, vaan myös tarjoaa sinulle uusia mahdollisuuksia erottua kilpailijoistasi. 

Kesto kaksi lähiviikonloppua.
15–16.2 ja 29-30.3.2024 

Hinnat

Majoitus 2-3 hh la-su 695 €
Ilman majoitusta 605 €
Majoitus 1 hh la-su 720 €
Majoitus 2-3 hh pe-su 735 €
Majoitus 1 hh pe-su 790 €

Lisätietoja
Julia Hildén
+358 443459910
julia.hilden@varala.fi