• Contrast
    • Layout
    • Font

Kaksi rohkeaa naista, jotka olivat aikaansa edellä, Anna Lilja ja Anna Schreck, perustivat Varalan 1909 huolehtimaan puuvillatehtaan naisten hyvinvoinnista. Näitä perinteitä jatkaa tänä päivänä Varala Viree – hyvinvointia sinulle ja tiimillesi

Varala Viree – kokonaisvaltaista hyvinvointia

Olemme koonneet organisaatioille suunnatut hyvinvointipalvelumme Varala Vireen alle. Vireen ydinajatus on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kun ihminen on ”vireessä”, se heijastuu positiivisesti hänen kehoonsa, mieleensä ja sosiaalisiin suhteisiinsa. Tämä parantaa elämänlaatua ja tuo syvempää tyytyväisyyttä.

Vireen vaikutus yksilöön ja yhteisöön

Vireessä oleva henkilö kohtaa päivittäiset haasteet energisesti ja motivoituneesti. Tämä aktiivisuus ja osallistuminen eivät edistä vain yksilön henkilökohtaista kasvua, vaan myös koko yhteisön hyvinvointia.

Räätälöidyt valmennusohjelmat

Varalan asiantuntijoiden avulla löydät sinulle tai työyhteisöllesi sopivan valmennusohjelman, jonka avulla tavoitteet saavutetaan tehokkaasti ja positiivisessa hengessä. Valmennuksemme ovat joustavia ja räätälöitävissä teidän tarpeiden mukaan, olipa toteutus sitten paikan päällä Varalassa, etänä tai näiden yhdistelmänä.

Asiantunteva hyvinvointitiimi

Kokenut valmentajatiimimme koostuu liikunta- ja hyvinvointialan huippuosaajista. He yhdistävät teoreettisen tiedon käytännön taitoihin, varmistaen, että jokainen osallistuja saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset. Valmentajamme ovat saaneet kiitosta läsnäolostaan, asiakkaiden huomioimisesta sekä kannustavasta otteestaan.

Inspiroidu Varalan luonnonkauniissa ympäristössä

Varala sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, joka tarjoaa upeat puitteet niin kehittymiselle kuin virkistäytymisellekin. Tervetuloa Varalaan, missä asiantuntemus ja intohimo hyvinvointiin luovat parhaan mahdollisen vireen sinulle ja organisaatiollesi!

Tutustu palveluihimme ja aloita matka kohti parempaa hyvinvointia: varala.fi/varala-viree


Tule tapaamaan meitä Työhyvinvointi-messuille Tampereella 10.–12.9.2024!

Osastollamme E20 kuulet lisää Varala Vireestä.

Olemme ottaneet haltuumme myös messujen aktiviteettialueen. Varalan aktiviteettialueella on tarjolla kehon rauhallista huoltoa, puristusvoiman mittaamista sekä hyvinvoinnin lähteitä.

Pääset kokeilemaan Bodybow -kaarilautaa ja venyttämään kehoa lempeästi mutta tehokkaasti Varalan Urheiluopiston asiantuntijoiden opastuksella.

Puristusvoimamittaus antaa tärkeää tietoa käsivarsien, hartian lihasvoiman tasosta. Pääset tekemään testin ohjatusti aktiivialueella.

Hyvinvoinnin palapeli virittää ajatuksia oman paketin tilanteesta – uni & palautuminen, ravinto, liikunta & aktiivisuus ja työ. Saatko tehtyä paloista ison T-kirjaimen?

Nähdään messuilla!

Lisää ammattilaisille suunnatuista Työhyvinvointimessuista: https://www.tyohyvinvointimessut.fi/fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top