Sporttileirit

Varalan lasten ja nuorten Sporttileirit ovat hieno tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leirit ovat monilaji-leirejä. Leirien aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Kesän leireillä on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta Särkänniemi-retkeen sekä Flowpark-seikkailuun (alaikäraja 10 v.)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän leirelle aukeaa joulukuussa 2017.

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä suosituimmat ajankohdat varataan loppuun jo varhain keväällä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sellaisen sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa parhaiten, myös kesäaikaan. Lähetämme kutsukirjeet tähän osoitteeseen ennen leirin alkua.

Mikäli leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle (tapahtuu samasta linkistä kuin varsinainen ilmoittautuminen).
Mahdollisten paikkojen vapautuessa lähetämme viestiä seuraavana jonossa olevalle.

 

Lisämaksut:
Flowpark-seikkailuun lisämaksu 25 € / hlö (alaikäraja 10 v.)

HUOM! Leireillämme on mahdollisuus osallistua myös Särkänniemen retkeen Flowparkin vaihtoehtona. Särkänniemi on muuttanut tälle vuodelle hinnoittelutapansa, jonka johdosta asiakkaat voivat ostaa rannekkeet edullisemmin suoraan Särkänniemen nettisivuilta. Ranneke kannattaa ostaa etukäteen hyvissä ajoin, jolloin hinta on edullisin. Varalasta retki Särkänniemeen tehdään ohjelmaan merkittynä päivänä. Varalassa ei ole enää rannekkeita myynnissä.

Lisätietoja myyntipalvelusta puh. 03 2631 211 (ma-pe klo 9-16)

Peruutus: Mahdollisen peruutuksen sattuessa palautamme maksetun leirimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 25 €.

Lisäinfoa sporttileiristä

Huoneet jaetaan avaustilaisuuden yhteydessä. Kutsukirjeet lähetetään sähköpostitse ennen leirin alkua. Kutsukirjeessä kerrotaan tarkasti erilaisista käytännön asioista.

Leirien koot vaihtelevat 20-100 lapsen välillä. Lapset jaetaan noin 20 lapsen ryhmiin huomioiden ikä- ja kaveriasiat.

Ohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia.

Lapset yöpyvät leireillä omissa makuupusseissa 2-3 hengen huoneissa. Tarvittaessa saamme huoneeseen myös lisäpatjan ns. kaveripedin. Huoneissa on perusvarustus: WC, suihku, TV, kelloradio ja kuivauskaappi. Leirin koosta riippuen 2-3 ohjaajaa yöpyy lasten kanssa samassa rakennuksessa leirin aikana.

Ruokailu tapahtuu pääsääntöisesti ravintola Säteen noutopöydästä, välillä esim. nuotiolla. Leirin hintaan kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto etu käteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirien ohjelmassa on monipuolista liikuntaa niin sisällä kuin ulkona vuoden ajan mukaan. Ohjelmassa on mm. palloilulajeja, kaupunkisotaa, seikkailuliikuntaa, uintia, pihapelejä, rytmiliikuntaa, melontaa tai kirkkovenesoutua, leiri-disco jne. Kesällä Särkänniemessä käynti sekä Flowpark Varalassa seikkailu kuuluu ohjelmaan lisämaksusta. Samaan aikaan on kuitenkin Varalassa ohjattua liikuntaa, jos ei halua lähteä huvipuistoon tai Flowparkkiin. Huvipuistossa tai Flowparkissa ollaan noin 4,5 h.

Mukaan tarvittavat varusteet: ulko- ja sisäliikunta-asu, lämmintä vaatetta ja vara-asu/sadeasu, uimapuku, vaaleapohjaiset sisäkengät, makuupussi, reppu tai pussukka, juomapullo, henkilökohtaiset tarvikkeet (mm. oma särkylääke), Särkänniemen kausikortti (mikäli lapsella on sellainen). Muut mahdolliset tarvikkeet kerrotaan kutsukirjeessä.

 

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Esimerkkiohjelmat

Sporttileirit malliohjelma 13-16 v

Sporttileirit malliohjelma 8-12 v

Muuta Varalassa

Evelina Lorekin luisteluleiri on tarkoitettu kaikille esiintymisestä kiinnostuneille kilpaluistelijoille Mineistä ylöspäin (alaikäraja 7v).

Pienten Päiväsportti on mukava ja turvallinen vaihtoehto ensimmäiseksi leirikokemukseksi!