Personal Trainer -koulutus ikääntyneiden ohjaukseen

 

Liikunnanohjausta Varalassa.

Opi ohjaamaan ikääntynyt virkeään arkeen!

Ikääntyvä väestörakenne haastaa kehittämään palveluita, jotka tukevat ikääntyneiden toimintakykyä ja joissa huomioidaan heidän tarpeensa parhaalla mahdollisella tavalla. Osallistumalla Varalan Urheiluopiston ja TAMKin järjestämään Personal trainer -koulutukseen parannat valmiuttasi työskennellä ikääntyneen väestön ohjaajana.

Koulutuksessa syvennytään ikääntymisen aiheuttamiin fysiologisiin muutoksiin ja siihen, kuinka tuetaan ikääntyneen henkilön toimintaa ja osallistumista tämän omassa toimintaympäristössä. Opinnot lisäävät opiskelijoiden ymmärrystä ikääntyvien elämänkulkuun liittyvistä tekijöistä hyvinvointiteknologian hyödyntämisestä ikääntyvien toimintakyvyn tukemisessa. Koulutuksen käynyt tietää, miten arvioida luotettavasti ikääntyneen toimintakyky ja millaiset harjoitteet sekä ravitsemus sopivat hänelle parhaiten.

Personal trainer -koulutus ikääntyneiden ohjaukseen sopii henkilöille, joilla on aiempi sosiaali-, terveys- tai liikunta-alan tutkinto, mm., fysioterapeutit, liikunnanohjaajat, liikuntaneuvojat ja koulutetut hierojat, Personal Trainerit ja ammattivalmentajat.

Tutustu ja ilmoittaudu tästä (Avautuu tuni.fi -sivustolle)

Lisätietoa:

Veli-Matti Hemmo

veli-matti.hemmo@varala.fi

Puh. 040 163 6696