• Contrast
    • Layout
    • Font

Suomen hallituksen päätöksellä yleinen arvonlisävero (alv) muuttuu Suomessa 24 prosentista 25,5 prosenttiin syyskuusta alkaen. Päätöksen seurauksena hintoja nostetaan 1.9.2024 veromuutoksen verran .

Muuttuneet hinnat näkyvät laskuilla ja varala.fi-sivuilla syyskuusta lähtien. Tämä tiedote ei edellytä sinulta toimenpiteitä.

Lisätietoja
Jos sinulla on kysymyksiä liittyen alv-muutokseen, oma Varalan yhteyshenkilösi tai myyntipalvelumme auttavat mielellään. Varalan myyntipalvelu arkisin klo 9-16 välillä numerosta 03 2631 211.

• Muutos perustuu Varalan varaus-, laskutus- ja peruutusehtojen kohtaan ”Varala pidättää oikeuden muuttaa arvonlisäveron vastaamaan laskutuspäivän mukaisia arvonlisäverokantoja”.


Syksyn viimeiset vapaat rantasaunakokoukset ja saunaillat varataan nyt

Meillä voit järjestää joustavasti kokouksia, seminaareja ja erilaisia tapahtumia tai yöpyä muuten vain kauniin Pyhäjärven rannalla.

Varalan vahvuuksia kokouspaikkana ovat kaunis luonto, hyvä saavutettavuus ja loistava palvelu valmiine kokous- ja aktiviteettipaketteineen.

Kahvit ja maittavat ruuat tuodaan halutessanne paikan päälle ja tauotkin voit viettää rauhassa ulkona järven rannassa.

Myös tilaisuuteen ilmoittautumiset voimme hoitaa halutessasi puolestasi.

Tee varaus omalta yhteyshenkilöltäsi tai Varalan myyntipalvelusta myynti@varala.fi, arkisin klo 9-16 puh. 03 2631 211 tai sähköisen tarjouspyyntömme kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top