Yhteystiedot ja henkilöstö

Sporttiklinikalla Sinua palvelevat fysioterapeutit Eetu Autio ja Jani Ikonen.

Ajanvaraus sähköisen varausjärjestelmän kautta

Vastaanotto suljettu toistaiseksi Koronatilanteen vuoksi.

Maksa käyntisi Varalan vastaanottoon (päärakennuksessa) ennen saapumistasi fysioterapiaan

Varalan Urheiluopisto
Sporttiklinikka
Varalankatu 36
33240 Tampere

044 4918 280 (klo 8-17)

Eetu Ja Jani

Jani Ikonen
Tampereelta kotoisin oleva Jani toimii Sporttiklinikalla fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana. Janilla on usean vuoden ajalta kokemusta eri lajien urheilijoiden parissa työskentelystä, painottuen palloilulajeihin. Ammatillisia vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita ovat erilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen hoito ja kuntoutus, urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä fyysisen suorituskyvyn parantaminen.

Fysioterapeuttina Jani on avoin ja kannustava, mutta samalla myös vaativa. Kuntoutuksen avainasemassa on sitoutuminen yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Fysioterapeuttina Jani pyrkii löytämään yksilölliset ja toimivat keinot fysioterapian toteutukseen asiakkaan näkökulmasta ja samalla kannustamaan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Janin vastuualueeseen kuuluu lukioikäisten kori- ja lentopalloilijoiden sekä yleisurheilijoiden ennaltaehkäisevä fysioterapia ja fysiikkavalmennus. Lisäksi Jani työskentelee yleisurheilun rinkilajien fysioterapeuttina ja toimii viikoittain yleisurheilijoiden parissa työnkuvan painottuen ennaltaehkäisevään fysioterapiaan.

Janni

Eetu Autio
Kuopiolaislähtöinen Eetu on toiminut Varalan Urheiluopistossa ja Tampereen Urheiluakatemiassa jo vuodesta 2013 monipuolisissa työtehtävissä urheilufysioterapeuttina, liikunnanopettajana sekä kouluttajana urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin eteen. Monipuolisuus kuvaa myös Eetun vahvaa taustaa oman harrastuneisuuden, koulutustaustan ja urheilufysioterapian toteutuksen suhteen. Omaa lajitaustaa löytyy aina palloilusta pariakrobatiaan.

Fysioterapian ja liikuntatieteen maisteriopinnot ovat antaneet Eetulle kattavan osaamisen eri lajeihin sekä monipuolisen kehonkäytön ymmärrykseen. Jatkuva halu kehittää itseään lisäkouluttautumalla mahdollistavat osaamisen kehittymisen sekä yhteisen onnistumisen asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Urheiluvammoja ennaltaehkäisevä ja ominaisuuksia kehittävä harjoittelu lajilähtöisesti sekä tuki- ja liikuntaelinvammojen yksilöllinen kuntoutus ovat erityisiä ammatillisia kiinnostuksen kohteita. Eetun positiivinen, ratkaisukeskeinen vuorovaikutus yhdessä urheilijan, valmentajan tai kuntoilijan kanssa luo edellytykset mahdollisimman hyviin tuloksiin.

eetu