Evelina Lorekin Foodin-luisteluleiri

Kuvassa esite Evelina Lorekin luisteluleiristä.Tule viettämään esiintymispainotteista taitoluisteluleiriä Varalan Urheiluopistolle 22.-26.7.2019. Opi ilmaisutaidon niksit leirin päävalmentajalta koreografi Evelina Lorekilta!

Apuvalmentajina leirillä toimivat SM-tason spesialisti – taitoluisteluvalmentaja Laura Tykkyläinen sekä liikuntaneuvoja – taitoluisteluvalmentaja Selja Kärnä.

Leiriohjelman pääpaino on ilmaisutaidossa, esiintymisessä ja kehonhuollossa. Jääharjoittelussa keskitytään paljon ilmaisuun ja sen lisäksi perusluisteluun, askeltekniikkaan, piruetteihin ja liukuihin. Leirillä käydään myös kaikki hypyt läpi. Oheisharjoittelu koostuu mm. liikunnallisesta kehonilmaisusta, tanssista ja kehonhuollosta, lajioheisia unohtamatta.

Leiriohjelma koostuu muun muassa seuraavista lajeista:
-jääharjoittelu
-ilmaisutaito
-tanssi
-kehonhuolto
-jooga/pilates
-voimistelu/taitoharjoittelu

Leirillä on myös muuta oheistoimintaa aina uinnista Flowpark seikkailuun tai Särkänniemi -retkeen!

Leiri on tarkoitettu kaikille esiintymisestä kiinnostuneille kilpaluistelijoille Mineistä ylöspäin (alaikäraja 7v.). Leirille ovat tervetulleita taitajat ja aluesarjojen luistelijat sekä kansallisen- ja SM-tason luistelijat.

Hinta

Leirin hinta 559 €. Hinta sisältää edellä mainittujen lajien lisäksi täysihoidon ja pääsymaksun seikkailemaan Flowpark Varalaan. Särkänniemen ranneke ei sisälly hintaan.

Särkänniemen retkeen voi ostaa rannekkeen Varalan vastaanotosta tai ennakkoon Särkänniemen nettisivuilta. Särkänniemi on muuttanut hinnoittelutapansa, jonka johdosta asiakkaat voivat ostaa rannekkeet edullisemmin suoraan Särkänniemen nettisivuilta.Varalasta retki Särkänniemeen tehdään ohjelmaan merkittynä päivänä.

Ilmoittautuminen kesän 2019 leirille

Ilmoittaudu mukaan

OHJELMA

Evelina Lorekin -luisteluleiri ohjelma 2019

Tiedustelut

Joni Harjula, liikunnanohjaaja +358 44 3459 921 etunimi.sukunimi(at)varala.fi

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin täältä

Leiriohjelma (esimerkkiohjelma)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Muuta Varalassa

Sporttileirit ovat hieno tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa.

Kesän villein leiri nyt Varalan Urheiluopistolla. Tule oman keppihevosesi kanssa Kepparileirille.