Topias Palmi -korisleiri

UUTUUS!

Topias Palmi -korisleiri 14.-18.6.2020 on suunnattu 2005-2010 syntyneille pelaajille.

Koripallo on leirillä suurimmassa roolissa, mutta leirin aikana päästään kokeilemaan myös muita huikeita lajeja, kuten: melontaa, flowparkkausta, frisbeegolfia ja uintia.

Hinta

 

389 € sisältää täysihoidon, valmennuksen ja flowparkin

299 € ilman majoitusta ja aamupalaa.
(norm.hinta ilman majoitusta 339 €)

Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu

Tutustu toimintaohjeisiin poikkeusolojen aikana

Tiedustelut leireistä

henri.kautiala@varala.fi
puh. +358 44 3459 921

Leirin ohjelma mukailee Sasu Salin -korisleirin ohjelmaa  Muutokset mahdollisia. Lopullinen ohjelma ja ryhmäjako vahvistetaan osallistujamäärän varmistettua.

 


Topias Palmi on pelannut Suomessa niin kasvattajaseura Tampereen Pyrinnössä kuin Joensuun Katajassa korisliigaa sekä Italian pääsarjassa Vanoliassa. Hän on pelannut Suomen nuoriso- ja haastajamaajoukkueissa sekä miesten maajoukkueessa. Hänellä on hallussaan Suomen kaikkien maajoukkueiden yksittäisen ottelun piste-ennätystä ja yhdessä maaottelussa onnistuneiden kolmen pisteen heittojen ennätystä heitettyään Suomen U20-maajoukkueessa 60 pistettä Luxemburgia vastaan kesällä 2013.

Tulemme järjestämään kesälle suunnitellut lasten ja nuorten sporttileirit huomioiden hallituksen asettamat rajoitukset ja noudattaen kaikessa toiminnassa annettuja turvallisuusmääräyksiä ja -ohjeita. Toteutuvissa tapahtumissamme tulemme kiinnittämään tarkasti huomiota toimintaohjeiden päivittämiseen niin, että ohjaajillamme on parhaat mahdolliset keinot ja toimintatavat viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.