Sporttia puoli päivää Varalassa

Sporttia puolipäivää Varalassa sisältää hauskaa ja liikunnallista tekemistä ohjaajan vetämänä Varalan alueella ja lähiympäristössä. Päivien aktiviteetit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden ja sisältävät mm. QR-suunnistusta, metsäparkouria, uintia, pelejä, leikkejä, akrobatiaa, metsäretkiä ikäryhmälle sopivalle tavalla. Päivä sisältää myös lounaan!

Ohjelman kokonaisuus on muodostettu siten, että toiminta kehittää monipuolisesti lapsen motorisia taitoja hauskuutta unohtamatta. Ja siinä samalla päivän aktiivisuus täyttyy ja puna kohoaa poskille.

Ohjaajina Varalan lasten liikunnan ohjaajat.
Ryhmät 7-9 -vuotiaat, 10-12 -vuotiaat ja 13-16 -vuotiaat. Lopulliset ryhmät varmistuvat, kun tiedetään ilmoittautuneiden ikäjakauma.

Toimintaa järjestetään kolme kertaa viikossa tiistaista 9.6.2020 alkaen elokuun alkuun saakka (ei 23.-25.6.)

Toimintapäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.
Ohjelmaa päivittäin klo 10-14.

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan viikko kerrallaan, hinta 75 € /viikko (hinta 25 € päivää kohden) Toimintaa järjestetään yhteensä 9 viikon ajan.

Ilmoittaudu

Sporttaa puoli päivää Varalassa toteutetaan mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 10 lasta /viikko. Ilmoitamme aina viikkoa ennen seuraavan leirinviikon alkua toteutumisesta ja lähetämme leirikirjeet.

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Tulemme järjestämään kesälle suunnitellut lasten ja nuorten sporttileirit huomioiden hallituksen asettamat rajoitukset ja noudattaen kaikessa toiminnassa annettuja turvallisuusmääräyksiä ja -ohjeita. Toteutuvissa tapahtumissamme tulemme kiinnittämään tarkasti huomiota toimintaohjeiden päivittämiseen niin, että ohjaajillamme on parhaat mahdolliset keinot ja toimintatavat viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.