Jooga Cocktail

Syksyn Jooga Cocktail järjestetään  24.- 25.11.2018

Marraskuun Jooga Cocktail -Hetki levolle ja hiljentymiselle!

Seuraavalla Jooga Cocktail -kurssilla on keskiössä sisäinen rauha ja voima, hiljentyminen ja lepo. Seasonal joogan mukaan marraskuun elementti on vesi ja joogaharjoituksessa se tarkoittaa sisäänpäin kääntymisen ja voimien keräämisen aikaa, akkujen latausta. Seasonal joogassa perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon muutokset vaikuttavat meihin. Joogaharjoitus muokkautuu sen mukaan, että kehomme pysyy tasapainossa tässä muuttuvassa ympäristössä.

Ota hetki itsellesi ja tule mukaamme viikonlopun mittaiselle jooga-aiheiselle matkalle. Tämä kurssi sopii kaikille niille, jotka toivovat aikaa itselle, pysähtymiselle, rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Olemme koonneet ohjelman siten, että Sinulla on mahdollisuus tutustua joogaan eri näkökulmista. Voit myös tulla syventämään omaa harjoitustasi, jos jooga on sinulle jo tuttua. Opettajina tutut Johanna Rajamäki ja Minni Suni.

Ilmoittautuminen 9.11. mennessä

Hinta
229 € /hlö, sis. täysi hoidon
Ilman majoitusta 199€
vain lauantaille 99€

Ilmoittaudu

 

 

 

 

Tutustu kevään kurssin ohjelmaan

Marraskuun Jooga Cocktail -kurssin ohjelma päivitetään näille sivuille kesäkuun aikana.

Lauantai

10.00 Tervetuloa -infoa ja esittäytyminen / Minni Suni

11.00 Varalan Yoga Groove 75 min / Minni Suni

12.30 Lounas

13.30  Kävelymeditaatio kauniissa Pyynikin maisemissa päättyen meditaatioon salissa 60 min / Johanna Rajamäki

15.00  Puhdistavan smoothien valmistamisen demo ja välipala / Johanna Rajamäki

16.30 Maksaa ja sappea puhdistava Yin Jooga -harjoitus päättyen äänimaljarentoutukseen 75 min / Johanna Rajamäki

17.45  Äänimaljarentoutuminen Yin -joogaharjoituksen päätteeksi 15 min / Johanna Rajamäki

18.30 alkaen Mahdollisuus saunomiseen klo 22.00 saakka oman kiireettömän aikataulun mukaisesti.

Takkahuoneella tuorepuuron valmistus sekä hemmottelua paikallisen kosmetologin johdolla. Tarjolla myös päivällinen.

Aamiainen tarjolla klo 7.30-9.00

9.00 Yin & Yang -yhdistelmätunti 75 min / Minni Suni

10.30 Mielen Detox: meditaatio ja äänimaljarentoutus 60 min / Johanna Rajamäki

Suihku, huoneiden luovutus ja pakkaaminen

12.30 Lounas ja kurssin päätös ja palaute

Tuntikuvaukset ja ohjaajat

Varalan Jooga Groove
Varalan Jooga Groove -harjoitus on dynaaminen ja rennon hauska harjoitus, jossa liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen ja musiikin rytmittämänä. Aloitamme harjoituksen aurinkotervehdyksen variaatioilla ja liitämme niihin seisten tehtäviä liikkeitä. Tunti on rento, mutta hikinen aloitus joogaviikonlopulle ilman kilpailua tai suorituspaineita! Harjoitukseen pääsee mukaan aloittelija ja se sopii myös joogaa harrastaneellekin.

Kävelymeditaatio
Ohjattu kävelymeditaation kauniissa Pyynikin maisemissa.  Kävelymeditaatio on maadoittava ja rauhoittava harjoitus, joka sopii hyvin hidastamaan kiireistä mieltä. Kehon liike rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä ja kehoa. Päätämme kävelymeditaation saliin.

Puhdistava smoothie
Teemme yhdessä helpon puhdistavan smoothien, jonka voit ottaa osaksi arkeasi. Smoothie sisältää kesäkurpitsaa, kurkkua, lehtikaalia, sitruunaa, inkivääriä, vehnänorasta sekä vettä.

Maksaa ja sappea puhdistava Yin jooga ja kristallimaljaäänirentoutus
Yin jooga on rauhallinen harjoitus, joka sopii niin uusille joogaajille kuin myös jo harjoiteillekin. Maksaa ja sappea puhdistavat asanat tukevat kehon sekä mielen puhdistumista kevään kynnyksellä ja rauhoittavat mieltä. Lisääntyvä valon määrä voi myös aiheuttaa rauhattomuutta ja voimme tasapainottaa kehoa ja mieltä yin joogaharjoituksen avulla.

Pysähdymme asanoihin 3-5 minuutin ajaksi ja kuuntelemme kehoamme sekä hengitystämme. Tämä hoitava ja rentouttava joogan muoto aktivoi kehomme meridiaaneja (energiakanavia), lihaskalvoja, niveliä sekä aineenvaihduntaa ja tasapainottaa mieltä.

Yin -harjoitukset ovat aina mielenkiintoinen matka omaan sisimpään. Yin joogan avulla sukellat syvemmälle kehotietoisuuteen päästäen irti vanhasta ja poimien mukaan jotakin uutta ja vahvistavaa.

Tuorepuuron valmistus
Valmistamme virkistävän tuorepuuron saunalla, jonka voimme sitten nauttia sunnuntaina aamulla. Jos osallistut lauantaiksi niin voit ottaa tuorepuuron mukaan lähtiessäsi.

Tuorepuurot ovat käteviä ja helppoja sekä terveellisiä välipaloja. Tuorepuuro sisältää gluteenittomia kaurahiutaleita, chia siemeniä, kauramaitoa, auringonkukan siemeniä, kurpitsansiemeniä, taateleita sekä mustikoita.

Yin & Yang -yhdistelmätunti
Yin & Yang -yhdistelmäharjoituksessa yhdistyvät rauhoittavat ja rentouttavat harjoitteet sekä vahvistavat ja dynaamiset liikkeet. Aloitamme tunnin dynaamisella Yang -osuudella ja päätämme sen rauhoittavaan Yin -osuuteen. Dynaamisessa Yang -osuudessa liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen rytmittämänä. Päätämme harjoituksen loppurentoutukseen.

Mielen detox – ohjattu meditaatio ja äänimaljarentoutus
Teemme yhdessä hengitysharjoituksia sekä ohjatun meditaation ja päätämme yhteisen hetken äänirentoutukseen.

Kristallimaljaäänirentoutus
Pysähdymme kuuntelemaan kristallimaljojen puhdistavaa, tasapainottavaa sekä voimaannuttavaa ääntä. Kristallimaljojen harmonisoivat soinnut vapauttavat kehon sekä mielen jännitystiloja.  Äänimaljojen värinä rentouttaa kehoa solutalolta alkaen ja tasapainottaa mieltä sekä kehoa.

Johanna Rajamäki
Yoga Alliance 200h
Chi Therapeutics – Clare Gates Sjöblom pääohjaaja
Koulutuksen fokuksena Yin jooga.
Muita opettajia: Sarah Powers

 

 

Minni Suni on toiminut ryhmäliikunnan parissa erilaisissa tehtävissä vuodesta 1995 ja hän on aloittanut joogaharjoittelun vuonna 2007. Joogaopettajan tutkinnon (Yoga Alliance, 500 hrs) hän on suorittanut Singaporessa vuonna 2009–2010. Päivätyökseen Minni toimii hyvinvointipalvelupäällikkönä Varalan Urheiluopistossa.

 

 

 

Muuta Varalassa

HyväOlo-viikonloppu sopii kaikille, jotka hakevat uusia elämyksiä liikunnasta ja tykkäävät liikkua porukassa.