Topias Palmi -korisleiri

Varalan Urheiluopistolla 12.-16.7.2021

Topias Palmi -korisleiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille pelaajille.

Koripallo on leirillä suurimmassa roolissa ja fokus on henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämisessä. Vauhdikkaissa lajitreeneissä haetaan pienpelien ja monipuolisten harjoitteiden kautta lisäpotkua kehitykselle. Kovan luokan ammattilaisten vetämät treenit eivät jätä ketään kylmäksi ja kaikki tehdään pelaajia kuunnellen ja havainnoiden, pieni pilke silmäkulmassa. Leiriläisistä huolen pitävät kasvatustieteiden- sekä valmennuksen ammattilaiset.

Vaikka leirillä treenataan kovaan, jää aikaa myös elämyksellisille aktiviteeteille. Leirin aikana päästään kokeilemaan huikeita lajeja kuten melontaa, kiipeilyä Flowparkissa, frisbeegolfia ja uintia. Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

ILMOITTAUDU MUKAAN KORONATAKUUN TURVIN 

Mikäli joko Tampereen alueen tai kotipaikkakuntasi terveysviranomaisten asettamat rajoitukset estävät sinua osallistumasta TAI sinut on terveysviranomainen todisteellisesti määrännyt karanteeniin, ja meitä siitä viipymättä tiedotat, palautamme kuluitta osallistujamaksusi tai voimme halutessasi siirtää osallistumisesi seuraavalle vastaavan hintaiselle leirille. 

topias palmi

Ilmoittautuminen leirille aukeaa 1.12.2020 klo 10

Leirin hinta:

Hinta

375 €  (Sisältää täysihoidon, valmennuksen, oheistuotteet yhteistyökumppaneilta sekä flowparkin)

Leirin rehtorina toimii edellisvuosien tapaan Joni Harjula.

Leiriohjelma

Tiedustelut leireistä

henri.kautiala@varala.fi
puh. +358 44 3459 921


Topias Palmi

Topias Palmi

Topias Palmi, ”Tasanteen kanuuna”, maaotteluiden piste-ennätysmies ja Suomen mestari, on pelannut Korisliigaa Suomessa niin kasvattajaseura Tampereen Pyrinnössä kuin Joensuun Katajassa sekä viimeisimpänä Italian pääsarjassa Cremonassa. Kesällä 2019 looginen jatkumo nousukaudelle oli tämä kolmivuotisen sopimuksen solmiminen Italian Serie A:n Guerino Vanoli Basket Cremonan kanssa, pelikauden 2021-22 loppuun asti.

Palmi kohosi Korisliigaan ensimmäisen kerran 18-vuotiaana kaudella 2012-13, jolloin hän viimeisteli kasvattajaseuransa Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueessa 15 ottelussa 3,3 pistettä ottelua kohden. Kolmen pisteen heittonsa Palmi upotti 40,9% tarkkuudella.

Seuraavana kesänä 2013 Palmi pommitti itsensä kertaheitolla Suomen maajoukkuehistorian yhden ottelun piste-ennätysmieheksi ohi Hanno Möttölän ja Antti Kanervon, joiden jakama 43 pisteen ennätys parani peräti 17:lla Palmin jysäytettyä 20-vuotiaiden B-divisioonan EM-kisoissa Luxemburgia vastaan 60 pistettä.

Kaudella 2013-14 Palmi kohosi Pyrinnön rotaatioon ja nakutti Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa 4,9 pistettä ottelussa. Palmi jatkoi petraamistaan kausi kaudelta ja keväällä 2017 hänet nimettiin 12,5 pisteen, 2,9 levypallon ja 1,1 syötön ottelukeskiarvoilla Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi.

Kesällä 2018 Palmin tie vei Pyrinnöstä Kataja Basketiin. Palmi palkittiin Korisliigan arvokkaimpana pelaajana (MVP) ennätyskeskiarvojen 17,3 pistettä, 5,6 levypalloa, 2,0 syöttöä ja 1,1 riistoa myötä.

Nuorten maaotteluita Palmi on pelannut 41 kappaletta ja heittänyt niissä 10,1 pistettä ottelua kohden. Suomen universiadijoukkueessa Palmi on pelannut vuosina 2015 ja 2017.

Susijengi-debyyttinsä Palmi teki kesällä 2017 Tampereen Hakametsässä pelatussa maaottelussa Latviaa vastaan.

 Lähde: Basket.fi


Kesällä 2021 Varalassa järjestetään myös Vilma Kesäsen tyttökorisleiri, tutustu lisää!

Varalan varaus- ja peruutusehdot