Ravitsemuspalvelut

Oikea ruokavalio tukee harjoitteluasi kohti tavoitteita!

Yksilöllinen ravitsemusohjaus – anna kuvien kertoa.

Kun ykkösjuttusi on urheilussa kehittyminen, painonhallinta, yleinen vireystilan paraneminen tai hyvinvointi – ohjaamme ja tuemme sinua matkalla tavoitteeseesi. Ottamiesi ruokakuvien perusteella saat ravitsemusasiantuntijalta ohjausta ruokavalintoihisi, energiansaantiisi sekä vinkkejä ruoanvalmistukseen ja syömisen ajoittamiseen.

Ohjaukseen sisältyy asiakkaan tavoitteiden selvittäminen, yhden viikon kuvausjakso mobiilisovelluksella* sekä henkilökohtainen loppupalaute. Saat käytännönläheiset vinkit tavoitteesi mukaisen ruokavalion noudattamiseen.

Ravitsemusohjaus pienryhmässä – vertaistuessa on voimaa

Ruokakuvaus urheilujoukkueen tai yritysporukan kesken on sekä virkistävää että lisää kiinnostusta ruokaan uudella tavalla. Alussa voidaan päättää yhteinen tavoite vaikka välipalojen, kasvisten käytön tai juomisen lisäämiseksi. Matkan varrella ryhmän jäsenet saavat asiantuntijalta tukea ruokavalioidensa parantamiseksi.

Ruokakuvausviikko aloitetaan yhteisellä ravintoluennolla sekä tavoitteiden asettamisella. Viikon ajan ravitsemusasiantuntija ohjaa mobiilisovelluksen* avulla ryhmän jäsenten ruokavalioita sekä kannustaa tavoitteita kohti. Lopuksi kokoonnutaan yhteiselle palauteluennolle.
*Käytössämme on MealLogger-mobiilisovellus, jota asiakas käyttää omalla älypuhelimellaan. Lisätietoja sovelluksesta löydät www.meallogger.com

Ravitsemusasiantuntijaluennot

Kiinnostavat ravitsemusluennot rakentuvat meillä asiakkaan tarpeista. Pidettyjä aiheita ovat esimerkiksi ravitsemus ja työhyvinvointi sekä nuoren urheilijan ravitsemus. Luennon ohessa voidaan opetella tekemään hyviä välipaloja. Käytännön ruokaelämyksiä kaikenikäisille tarjoaa myös Makukoulu, jossa osallistujat haastavat kaikki aistinsa ruoan äärellä.

Ohjausta antaa lasten, nuorten, urheilijoiden sekä työikäisten ravitsemukseen erikoistunut ravitsemusasiantuntijamme. Luennot ja ohjaus pohjautuvat ravitsemussuosituksiin.

Tiedustelut

Leena Arjanne ETM,
ravitsemusasiantuntija, makukouluohjaaja
(Ruokakulttuurikeskus Ruukku ry).
puh. 041 544 8116
leena.arjanne@gmail.com