Syksyn tapahtumat


Alla linkit syksyn tapahtumatarjontaamme.
Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi mieluisimmat vaihtoehdot.
Tule viettämään hauskaa lomaa Varalaan monipuolisten aktiviteettien sekä kivojen kavereiden kanssa!


LAPSET JA NUORET

Syysloman Sporttileiri 7-12 -vuotiaille
Yökylässä 3-6 -luokkalaisille
Lasten synttärit Varalassa!

Tule yökylään turvalliseen ympäristöön.  
Yökylässä on 3.- 6. -luokkalaisille tarkoitettu yhden yön yökyläily, jonka aikana pelaillaan, leikitään, uidaan ja pidetään rennosti hauskaa. Tule yksin tai kaverin kanssa yhdessä viettämään kiva vuorokausi Varalassa.

Syysloman Sporttileiri
Parkouria, uintia, QR-suunnistusta ja muuta kivaa tekemistä.  Lapsille järjestetään Varalassa syysloman Sporttileiri, joka on päiväleiri. Se antaa hienon mahdollisuuden loman viettoon kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leiri on monilaji-leiri, jonka aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Sporttileirille voi osallistua koko viikoksi ma-pe tai valita vain tietyt päivät. Lue lisää syysloman Sporttileireistä ja ilmoittaudu mukaan! 


PERHEET

Syysloman Perhesportti ma-to 18.-21.10.2021
Lomapaketit perheille

 
Syysloman viettoa yhdessä koko perheen kanssa. Syysloma Varalassa tarjoaa perheille energiaa arkeen sekä mahdollisuuden aktiiviseen lomailuun. Jokainen saa valita liikuntaohjelmasta mieluisimmat vaihtoehdot fiiliksensä mukaan, tai vain rentoutua lasten temmeltäessä ohjatuilla tunneilla. Lisäksi saatte nauttia koko viikon Ravintola Säteen maukkaasta noutopöydästä.  
Lue lisää Syysloman Perhesportista ja tule nauttimaan lomastasi kauniisiin maisemiin.  


Lomapaketit perheille ja pariskunnille tarjoavat kahden vuorokauden loman. Paketit sisältävät majoituksen sekä aamiaiset joko perheelle (4 hlöä) tai kahdelle aikuiselle. Lisäksi Varalan liikuntatilat ovat käytettävissä niiden ollessa vapaana.


AIKUISET

Jooga Cocktail -viikonloput
Kaverikimppa
Lomapaketit pariskunnille
HyväOlo -viikonloput
Elämäniloa varttuneemmalle väestölle

Hyvää oloa ja rentoutumista syksyyn Varalan kursseilta. Valikoimaa löytyy kaiken ikäisille, tutustu tarjontaan ja varaa paikkasi.

Väsyttääkö? Tuntuuko olo uupuneelta? Kaipaatko vaihtelua kotimaisemiin tai etätyöskentelyyn? Tule virkistäytymään korona-ajan jälkeen Jooga Cocktailiin joogan, kauniiden maisemien sekä maukkaiden ruokien pariin.

Tämän syksyn Hyvä Oloviikonloput sopivat jokaiselle, jotka hakevat kuntoiluunsa uusia mausteita, liikuntaelämyksiä tai sykkeen vuoristorataa.

Kaverikimppa on erinomainen mahdollisuus ottaa liikunnallinen irtiotto arkeen tutulla porukalla. Valittavana on yhden tai kahden vuorokauden vaihtoehdot joko rentouttavan saunaillan kera tai ilman. Tampereen iltaelämä tarjoaa mukavasti vaihtoehtoja myös teatteri- ja musiikkitapahtumista nauttiville. Kaverikimppaan väh. 12 henkilöä.