Fysioterapian yhteystiedot ja henkilöstö

Eetu Autio ja Jani IkonenSporttiklinikalla Sinua palvelevat fysioterapeutit Eetu Autio ja Jani Ikonen.

Ajanvaraus sähköisen varausjärjestelmän kautta

 Ajanvaraus

Maksa käyntisi Varalan vastaanottoon (päärakennuksessa) ennen saapumistasi fysioterapiaan

Varalan Urheiluopisto
Sporttiklinikka
Varalankatu 36
33240 Tampere

044 4918 280 (klo 8-17)

Fysioterapian vastaanotto on auki.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla. Huolehdimme hygieniasta pesemällä ja desinfioimalla kädet sekä hoitotilat ja -välineet joka käynnin välissä.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

  1. Jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet koronavirustartuntaa, peru tai siirrä sinulle varattu vastaanottoaika puhelimitse (044-4918280). Varatun ajan peruminen fysioterapiaan on veloituksetonta ajankohdasta riippumatta.
  2. Pese kädet huolellisesti ennen vastaanotolle tuloa ja poistuessa
  3. Emme kättele toistaiseksi vastaanottokäyntien aikana

 


Jani IkonenJani Ikonen
Tampereelta kotoisin oleva Jani toimii Sporttiklinikalla fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana. Janilla on usean vuoden ajalta kokemusta eri lajien urheilijoiden parissa työskentelystä, painottuen palloilulajeihin. Ammatillisia vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita ovat erilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen hoito ja kuntoutus, urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä fyysisen suorituskyvyn parantaminen.

Fysioterapeuttina Jani on avoin ja kannustava, mutta samalla myös vaativa. Kuntoutuksen avainasemassa on sitoutuminen yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Fysioterapeuttina Jani pyrkii löytämään yksilölliset ja toimivat keinot fysioterapian toteutukseen asiakkaan näkökulmasta ja samalla kannustamaan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Janin vastuualueeseen kuuluu lukioikäisten kori- ja lentopalloilijoiden sekä yleisurheilijoiden ennaltaehkäisevä fysioterapia ja fysiikkavalmennus. Lisäksi Jani työskentelee yleisurheilun rinkilajien fysioterapeuttina ja toimii viikoittain yleisurheilijoiden parissa työnkuvan painottuen ennaltaehkäisevään fysioterapiaan.

 

 

Eetu IkonenEetu Autio
Kuopiolaislähtöinen Eetu on toiminut Varalan Urheiluopistossa ja Tampereen Urheiluakatemiassa jo vuodesta 2013 monipuolisissa työtehtävissä urheilufysioterapeuttina, liikunnanopettajana sekä kouluttajana urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin eteen. Monipuolisuus kuvaa myös Eetun vahvaa taustaa oman harrastuneisuuden, koulutustaustan ja urheilufysioterapian toteutuksen suhteen. Omaa lajitaustaa löytyy aina palloilusta pariakrobatiaan.

Fysioterapian ja liikuntatieteen maisteriopinnot ovat antaneet Eetulle kattavan osaamisen eri lajeihin sekä monipuolisen kehonkäytön ymmärrykseen. Jatkuva halu kehittää itseään lisäkouluttautumalla mahdollistavat osaamisen kehittymisen sekä yhteisen onnistumisen asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Urheiluvammoja ennaltaehkäisevä ja ominaisuuksia kehittävä harjoittelu lajilähtöisesti sekä tuki- ja liikuntaelinvammojen yksilöllinen kuntoutus ovat erityisiä ammatillisia kiinnostuksen kohteita. Eetun positiivinen, ratkaisukeskeinen vuorovaikutus yhdessä urheilijan, valmentajan tai kuntoilijan kanssa luo edellytykset mahdollisimman hyviin tuloksiin.