Urheilufysioterapia yksilölle

Fysioterapian tarkoituksena on edistää ja ylläpitää yksilön toiminta- ja liikuntakykyä. Varalan Sporttiklinikalla keskitymme pääsääntöisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelimistön vammojen hoitoon ja kuntoutukseen. Sporttiklinikan palvelut sopivat niin kuntoilijalle kuin huippu-urheilijalle ja fysioterapia suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Me Sporttiklinikalla haluamme taata asiakkaillemme mahdollisuuden turvalliseen ja tehokkaaseen kuntoutukseen. Tästä pidämme huolen päivittämällä jatkuvasti ammattiosaamistamme ja hyödyntämällä tutkittua tietoa kuntoutuksessa. Lisäksi työskentelemme tiiviissä yhteistyössä Tampereen Urheiluakatemian terveysverkoston asiantuntijoiden kanssa. Laajan yhteistyöverkoston avulla varmistamme asiakkaan parhaan mahdollisen kuntoutuksen ja hoidon.  

Fysioterapiaan et tarvitse erikseen lääkärin lähetettä. Fysioterapian ensikäynniksi suosittelemme Fysio 60min -palvelua. Ensikäynti sisältää tyypillisesti alkukartoituksen, haastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimisen, joiden perusteella laaditaan yksilölliset kuntoutusohjeet. Jatkofysioterapia suunnitellaan aina yksilöllisesti ja tarpeen mukaan. Vaihtoehtona jatkokuntoutukseen on yksittäiset fysioterapiakäynnit tai fysioterapiapaketit. Fysioterapiajakson aikana asiakkaan kuntoutusohjeiden säännöllinen noudattaminen on avainasemassa onnistumisen kannalta. Mahdollisilla tulevilla käynneillä seuraamme edistystäsi ja fysioterapiaa sekä kuntoutusohjeita muokataan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Fysioterapiajakson lopuksi saat vielä fysioterapeutilta yksilöllisen jatkosuunnitelman.  

Sporttiklinikan fysioterapeutit liikkuvat tarvittaessa myös urheilijan harjoitusympäristöön.

Palvelut ja hinnasto

 

Ajanvaraus

Maksa käyntisi Varalan vastaanottoon (päärakennuksessa) ennen saapumistasi fysioterapiaa.

Fysioterapian vastaanotto on auki.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla. Huolehdimme hygieniasta pesemällä ja desinfioimalla kädet sekä hoitotilat ja -välineet joka käynnin välissä.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

  1. Jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet koronavirustartuntaa, peru tai siirrä sinulle varattu vastaanottoaika puhelimitse (044-4918280). Varatun ajan peruminen fysioterapiaan on veloituksetonta ajankohdasta riippumatta.
  2. Pese kädet huolellisesti ennen vastaanotolle tuloa ja poistuessa
  3. Emme kättele toistaiseksi vastaanottokäyntien aikana